Temat:
SYGNITY
no a co mam yrobic jak ktos bral po 18 zloty to i tak jest w dupe 45 procent to co to za roznica czy sie straci jeszcze 20 tys wiecej jak juz i tak poszlo np pol stowki.straszyn syf ta spolka.zjadla mi caly zysk z Dudy sprzed dwoch miesiecy. ten caly zarzad jest gorszy kur... niz pater jakas banda spekulantow a ten lm powinien dodac na swojej stornei ze robia ludzi w j...a nie ze inwestuja w wartosc Niedzwiadek napisał(a):do trzymajacych: a co bedzie jak spadnie do 10 zeta, albo 8, albo 5? Tez trzymac?
|
|
Temat:
SYGNITY
ktos te akcje wywalil ale ktos je skupil. i to nie byla drobnica jak my, bo raczej jak bysmy ssie tu zrzucicli w 10 to 20 baniek raczej nie bedzei. rzadko jest tak zeby jakis fundusz tracil na takich akcjach skoro tak agresywnie skupuje, wiec to muis isc w gore, pytanie tylko jak chca to wysymulowac. zobaczymy jakie bedzei nastepne info. pewne jest ze to wsyztsko jest rezyserowana sciema i fundamenty tu nie maja zadnego zanczenie, nie na tej spolce
|
|
Temat:
SYGNITY
ugadali sie z preszesem. nie mogli skupic akcji bo byla mala podaz. zrobili cos pieknego. majstersztyk spekuly. to lepsze niz urlopy.pl, bo na wieksza skale. pytanie tylko ktory fundusz jaky nie bylo patrowicz powinien u nich zrobic doktorat
|
|
Temat:
SYGNITY
jak dzisiaj zobaczylem ceny to myslalem ze mi sie komputer spierd... co za oszusci kur... zlodzieje siedza w tych bankach..
|
|
Temat:
SYGNITY
plynacyzrynkiem napisał(a):buldi napisał(a):plynacyzrynkiem napisał(a): Chyba nie do końca. Moim zdaniem na tej stronie nie widać ukrytych zleceń. Zauważyłem to na Silvano. dzieki, cenna informacja chyba trailem na kolejnego mula. mialem kiedys Nowa Gale. tez dobra spolka a gdy caly rynek szedl 20 proc ona szla 1...
|
|
Temat:
SYGNITY
plynacyzrynkiem napisał(a):to nie strategia tylko brak doswiadczenia no nie wiem, kto ma wiekszy portfel....
|
|
Temat:
SYGNITY
czasami trzeba tez ograniczac straty, usredniajac w dol. gdy usredniasz w gore to po prostu ograniczasz wzgledny zysk, oczywiscie podnoszac bezwzgledny, ale zawzse procentowo zarabiasz mniej bo liczysz zysk od wyzszej sumy. na dudzie tez usrednialem 0.96, 0.94 , 0.88, ale na koniec i tak potrzymalem do 1.80 :)
moze sie uda chociaz z 50 proc przyciac na sygnity.
|
|
Temat:
SYGNITY
hej, dolaczam do grona akcjonariuszy.
mam po 18.39, 17.20 i po 16.80 dzisiaj. mam nadzieje ze juz nie bede musial usredniac. spolka generlanei niedowartosciowana, ale musimy liczyc ze ktos bedzei chcial ja podciagnac, bo rynek zle wycenia
|
|