PARTNER SERWISU
pdqlzhku
szlechtier

szlechtier

Ostatnie 10 wpisów
Co do pompowania ceny mysle ze po to bo wyniki słabe będą ://///. RGR od 20 lipca? Wybacz nic nie widze takiego..za to jak oddalisz wykres piekny orgr stoi jak malowanie..z linią szyi przez szczyty z 30.07.2008, 19.05.2009, 12.06.2009 z wybiciem na ogromnych obrotach 22.07.2009 :) co 25% zrobił...potwierdzenie formacji..jej wysokosc to własnie około 6 zł. A rgr gdzie nie widze..jesli wolisz mozesz spojrzec inaczej widać piękną wzorcową formacje filiżanki z rączką opisywaną dokładnie w skutecznym inwestorze notabene fajna książka.

ale wynik podali...zalamka..

www.bankier.pl/wiadomosc/Optim...
i AT o kant stołu można walnąć.

Taaaaakie wyjscie z ORGR a nikt nic nie pisze?...hello1

Myśle ze ten ruch był pod wyniki i nie At zadecyduje tylko wyniki. chyba w poniedzialek ;). Mam tego sporo w portwelu ze srednia 2,60 i sie nie skracam...zasięg formacji ORGRA to 6 zł i nawet jak bedzie korekta po wynikach (mam nadzieje dokupie ) tam planuje sie skrócić..no moze troche przy 4,30 ;)....jesli chodzi o AT ja nie widze dywergencji na macd, wskazniki wysoko ale mamy wkoncu hosse ;) i nikt nie patrzy na rsi. Świecowo wyglada gorzej zbyt głeboka korekta bialej swiecy na dziennym i 2 szpulki z długimi górnymi knotami ale i tak kierunek wynniki podadzą..chyba ze neutralne..to wtedy trend nas nieść będzie.pozdr ps. czemu akurat 13 dniowej emma a nie innej..i np sma ;) ??

Nikt nic nie powie??...hmm...dziś optyk intra (na szczescie tylko intra) przełamał wsparcie i zamknoł sie doji..ktos ma jakąś koncepscje? To drugie doji nie wiem co taki układ oznacza. Zejscie na 1,53 na którym to poziomie poszło tylko 9000 papieru miałem wrażenie ze to tylko wykoszenie stop lostów....ale po zamknieciu sam juz nie wiem chociaz doji w tym miejscu nie jest złą świecą..zła świeca to na PKO sie zamknęła :/

To ciekawe bo u mnie wszystkie sesje nawet te ostatnie zamkneły sie i nad ema15 i nad sma15.Mozna by nawet rzec ze kurs wspiera sie na tej średniej :). dłuższe średnie też są daleko ponizej kursu wskazując na trend wzrostowy. Bardzo lapidarna ta analiza na fwig20. binky . Widze nikt nie ma pomysłu :)

Witam, jestem nowy na tym forum (znajomy polecił jako bardziej merytoryczny niz bankier) wszedłem poszukać czegoś o optyku a tu ostatni wpis daaawno temu...cisza przed burzą? Nikt juz nie chce optyka? A mi sie wydaje ze czeka nas ładna wspinaczka.(???)
Wiec moze zapytam co Wy myślicie? Angel . Pisze bo może źle widze a cały czas akumuluje w granicach 1,60. Według tego co widac na wykresie optimus zatrzymal fale spadkową po wystrzale.bardzo dobre jest to ze nie doszedł do wsparcia na 1.50 ale .broni teraz luki miedzy 1.50 a 1.60.
Pozytywna bardzo świeca z 12.08 młot zapewnia bezpieczenstwo.Od tej siewcy nie bylo zamkniecia ponizej 1,60. Młot nad oknem jest bardzo silnym wsparciem. Papier tu sie konsoliduje na małych obrotach i dzisiejsza doji tez swiadczy o zatrzymaniu spadku..z wykresu wynika ze w najbliższym tygodniu zobaczymy piękny zwrot a luka zostanie najprawdopodobniej obroniona.
Na wykresie tygodniowym mamy duzą białą świece i korekte jej klasycznie do połowy nie dalej i do tego najwiekszy wolumen na białej swiecy i wraz z korekta zmniejszający sie...pora w gore.
Rsi wychłodzone,STS zaczyna zakręcać w góre, macd tylko daje jeszcze sygnał S :/..Póki luka trzyma nie martwiłbym sie.
Niestey jak GPW by sie korekciła to i optyk zamknie luke a wtedy lawinowo moze polecieć do dolnej bandy a ta na dzis w granicy 1,46................................................................
Ktos ma inne argumenty? Boo hoo!

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 września 2009 02:29:26
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,262 sek.

imxcybxq
vyglogrw
rnznbjtb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dhsxjvug
yhzvxuqj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat