PARTNER SERWISU
ailktwpt
marcin78

marcin78

Ostatnie 10 wpisów
Witam, czy ktoś mógłby napisać coś o tej spółce i pokrótce ją scharakteryzować? niedawno ukazał się raport roczny, może ktoś zanalizuje (spółka ma nietypowy rok obrotowy)? czy jest potencjał do wzrostów i czy warto się nią zainteresować? z góry dziękuję.

Zależy mi na liście spółek pogrupowanych sektorowo, po kliknięciu na które miałbym dostęp do wszystkich danych fundamentalnych tak jak na stockwatchu

Szukam amerykańskiego odpowiednika stockwatcha, najlepiej z takim samym zakresem dostępnych za darmo informacji. I jeszcze jedno - w komentarzach analitycy czasem podają obrót na giełdach amerykańskich, tymczasem ja nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji. Na stooqu jest podany wolumen, czyli jak rozumiem ilość obróconych papierów - czy obrót na giełdach USA jest informacją niejawną?
Jeszcze przy okazji, choć to niewłaściwe forum: czy ktoś może mi podesłać linki do analogicznych danych dla rynku niemieckiego?
Z góry dziękuję i pozdrawiam,

WatchDog - jak zawsze nieoceniony :-)

Jeśli chodzi o perspektywy branży, to zastanawiam się, na ile słabe prognozy są już uwzględnione w cenach akcji.
Jeszcze jedno: dlaczego 5 grudnia zeszlego roku kurs spadl az o 87%? Na parkiecie wyczytalem cos o manipulacjach - czy mialo to zwiazek z podzialem BPH?
Pozdrawiam,

--
http://skocz.pl/twoja.ksiazka

Witam,

Jestem początkującym inwestorem i po lekturze kilku książek postanowiłem zdobyć praktyczne doświadczenie na giełdzie inwestując w BPH. Jest to bank moim zdaniem najbardziej niedowartościowany sądząc przynajmniej po wskaźniku C/WK - C/Z też jest zresztą atrakcyjny. Jednak zastanawiam się, na ile na te wskaźniki wpływ miał zeszłoroczny podział banku, a także niedawne przejęcie przez GE Money. Jeśli chodzi o perspektywy wzrostu akcji, to myślę, że jako mniejszy bank BPH powinien rozwijać się szybciej.
Zastanawiam się jeszcze tylko nad tym, czy ceny uwzględniły już wyniki za IV kwartał, które powinny być chyba gorsze z wiadomych względów.
Podsumowując: co sądzicie o tej spółce? Czy jej wybór to dobre rozwiązanie?
Pozdrawiam,

--
http://skocz.pl/twoja.ksiazka

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 10 czerwca 2021 14:32:19
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,268 sek.

zdthzkqm
sidkhcvr
lowdmxei
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
btupiyge
keduqtqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat