Jestem ciekawy czy GZU pokona podaż i wybije w górę. Bo na dzień dzisiejszy AT jest optymistyczne jednak te sumy na sprzedaż są szokujące. I bardzo wstrzymują! Mogą nawet dobić w dół.
A jak wy uważacie? Czy nastąpiło już wybicie?
|
|
Temat:
CASHFLOW
Pisałem 1.5 tygodnia temu. . . Dzisiaj jest ten dzień :-) Wyjście z konsolidacij z 4 do 6 zł Taka jest moja subiektywna analityczna ocena Pozdrawiam Ps. Zawsze jak nie giełda to zapraszam na darmowy kurs barmański :P I możesz zrobić sobie czarnego ruska i podziwiasz wykresy http://kursy-barmanskie.pl
|
|
Temat:
TIM
Formacja Trójkąta Zwyżkującego konsoliduję się właśnie w tej chwili... a opory dopiero na 20-25 zl
Jeśli masz wątpliwośći co do wykresu... Zapraszam do porównania wykresu optimusa z wybicia 3.4 a Tim OBEcNie ...
Pozdrawiam
|
|
Temat:
WASKO
Subiektywna Opinia
Zauważyłem, rysownie formacji trójkąta zwyżkującego na Wasko... Sytuacja jest blizniaczo podobna do wykresu Optimusa jeszcze z przed 2 tygodni !
Optimus zdrożał o 80 % Czy wasko czeka to samo > ? Jak sądzisz?
Jednak przewaga podazy karzę mi ochłonąć z stanu zadowolenia i oczekiwania ....
|
|
Temat:
WASKO
Wybicie z formacji trójkąta zniżkującego powinno przynieść solidne wzrosty i powrót do oporu 3 zł :) ale to tylko analiza techniczna ... ja w nią wierzę
|
|
Temat:
DGA
Wybicie z Formacji Trójkąta Znizkującego .... Czy mam rację ? Większe obroty ... potwierdzają ale czy nie byłoby to zbyt pięknne
|
|
Jednak linia ostatniego gwałtownego trendu spadkowego nie wydaje mi się dzisiaj zostać pokonana!
|
|
Linia trendu spadkowego z ostatnich 2tygodni utrzymuje kurs w rysach... Aczkolwiek drobni zaczynają wchodzić,zestresowani brakiem posiadania " marzen"
|
|
Temat:
PELION
Tak zdecydowanie AT OPTYMISTYCZNE... CHYba, że bardzo stare opory 55 zl dadzą znać o sobie a to bardzo możliwe patrząc na korekte na rynku
|
|
Temat:
OTMUCHOW
jak uważacie raport nas zaskoczy pozytywnie/negatywnie czy obejdzie się od niespodzianek?
|
|
formacja trójkąta zniżkującego została zakończona wybiciem z apexu.. wedle AT...można tylko czekać na wzrost około 20% Pytanie co pokażą nam wyniki...
|
|
Temat:
ABCDATA
Uważam, że nie potrzebnie spierają się z Optimusem.. chociaż jak maksymalizować zyski to na całego:)
|
|
Temat:
OTMUCHOW
Bardzo słodko przedstawia się ten papier... Szczególnie patrząc długoterminowo... Pytanie czy nie będzie to tylko taki Arctic Paper ..... A może jednak kolejna Amica :)
|
|
Temat:
ATM
formacja raczki filiżanki została przełamana :) wiec idzie na nowy poziom cenowy oby jak najdłużej według mojej opinii potencjał jest duży ATM to firma przyszłości :)
|
|