"A to słuszna uwaga...!!! Kiedyś wspominałem,że miałem okazję być na przyjęciu w rezydencji jednego z polskich miliarderów,to ilość prywatnych komandosów z bronią robi nie lada wrażenie,mnóstwo czujników wykrywających broń,wszędzie kamery,pancerne samochody itd.Wszystko wygląda jak w amerykańskim kinie,świat,który znamy tylko z telewizji.Lepiej rzeczywiście nie obrażać na forach pewnej grupy ludzi,bo sprawdzenie danych,to już naprawdę drobiazg,bez wzgledu na ilość zabezpieczeń..." To musiał by wykosić przynajmniej połowę forumowiczów z bankiera i parkietu nie licząc tych "niezrzeszonych"
|
|
Witam To mój drugi wpis  (nie ma jak skromność) Chciałem się do czegoś przyznać: Otóż wreszcie sprzedałem oila, ze stratą. Dla mnie to naprawdę spora strata - sam sobie jestem winien. Liczyłem na to mityczne info o czarnym złocie i się nie doczekałem. Postanowiłem, miedzy innymi za waszą radą skończyć tą never ending story w uśrednianie i liczenie na cud. Cóż strata boli, ale nauka na całe życie została (mam taką nadzieję) a by w g... nie wchodzić. Jakoś tak lekko na duszy się zrobiło...
|
|
Temat:
TECHMEX
Szelmowski uśmiech, można by rzec Coś jest na rzeczy, ale co?
|
|
Temat:
TRION
Witam To mój pierwszy post, mam nadzieję że nie ostatni. W kwestii Triona, którego posiadam od niedawna mamy nowe info o ogłoszeniu upadłości układowej Oriona www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...
|
|