Temat:
TECHMEX
dobra ja juz skonczylem przygode z texem po 1,51 ... ze strata ponad 2 pln na akcji... no coz dostalem po tylku :]
|
|
Temat:
TECHMEX
z tego co mowi cnbc tex ma okolo 100mln wlasnego kapitalu...
|
|
Temat:
TECHMEX
2pln straty... hmmm obys sie mylil :] tego sobie zycze :D
|
|
Temat:
TECHMEX
i nie udalo mi sie sprzedac... eh co za zycie ... jak sadzicie tak realnie ile jutro bedzie na starcie?
|
|
Temat:
TECHMEX
tez jestem ciekawy co do odwolania sie, sadze ze jak by im sie udalo mogli by wiele odratowac.
|
|
Temat:
TECHMEX
WD pięknie to ujęte! no ja niestety nie uciklem i teraz poc pck mam tez problem... a o SL kompletnie zapomnialem klient mnie wyrwal od pc i tak jakos wyszlo... teraz ide mu splic biznes :D
|
|
Temat:
TECHMEX
Uuu bardzo nie dobrze na 1,5h wyskoczylem do klienta i stracilem po ponad 1.80 na akcji ...
|
|
Temat:
TECHMEX
aj kurcze i nie wyrobilem sie z zakupem przy spadku do 4.30 ...
|
|
Temat:
TECHMEX
adam1983 napisał(a):m2c napisał(a):no ja sprzedalem akcje jak tech stal w granicach 2.60-2.62... a teraz patrzac na to co sie dzieje wale lbem w sciane Tez niestety wyszedłem z techa poniżej 3zl a dokładniej po 2,52 w prawdzie brałem po 2,80 wiec dużo nie straciłem, ale pluje sobie w brodę ze nie siedziałem w końcu ryzyko straty było mniejsze niz potencjalny zysk, ale emocje wzięły gore potem zastanawiałem sie czy brać po 2,40 ale nie odważyłem sie :/ Powiem tobie ze ja zaryzykowalem drugi raz zakupilem w granicach 3.75 jak narazie mam okolo 16% zarobku :) wiec nie jest tak strasznie :)
|
|
Temat:
TECHMEX
no ja sprzedalem akcje jak tech stal w granicach 2.60-2.62... a teraz patrzac na to co sie dzieje wale lbem w sciane
|
|