Temat:
CHEMOS
Prezes odszedł, tradycyjny komunikat - przyczyny zdrowotne i rodzinne Kurs od jakiegoś czasu szoruje po dnie i jest juz tylko minimum od najniższego poziomu akcji po splicie Na forum cisza, ciekawe jak bedzie wyglądać najbliższa przyszłość firmy? Może któryś z doświadczonych forumowiczów mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?
|
|
Temat:
CHEMOS
tOfi napisał(a):Drugi dzień akcji czas podsumować: wolumen 1689373 2,49% całości 6,12% FF 36% wszystkich S na 2,99 Przecież mówiłem, że dorzucę pare kilo A tak poważnie, to niezły progress, dwukrotny wzrost Ciekawe jaki będzie finał akcji?
|
|
Temat:
CHEMOS
terran napisał(a):tOfi napisał(a):849460 - tyle naliczyłem daje to 1,25% całości ja tez dorzuce swoje to bedzie kilka kilo wiecej ps. prosze tez o informacje czemu dokladnie ma sluzyc taka akcja Ja również dorzuciłem do akcji swoje kilka kilo. Aktualnie zlecienia w tym przedziale wyglądaja nastepująco: Cena Ilość Ilość zleceń Godzina złożenia zlecenia Wolumen Wartość 2.99 - 1489867 - 112 - 08:00:34 - 4553705 - 9 106 740.25 Ponawiam prośbę o wyjaśnienie zasadności akcji.
|
|
Temat:
CHEMOS
tOfi napisał(a):Też nie rozumiem akcji. Proszę wytłumaczyć to dorzucę pare k Witam, jestem nowym uczestnikiem forum  , chociaż obserwuje Wasze wpisy na wileu spółkach już od jakiegoś czasu. Również chętnie posłucham zasadności zaproponowanej akcji, ponieważ mogę dorzucić kilka k do zaproponowanej akcji jeśli może to przynieść wymierny efekt. Zainteresowała mnie opisywana przez Was funkcjonalność rachunku w BZWBK, czy ktoś z Was się orientuję czy rachunek maklerski w Aliorze również posiada taką funkcjonalność. Pozdrawiam
|
|