PARTNER SERWISU
ebnklubf
stary

stary

Ostatnie 10 wpisów
cągle się uczę i pilnie czytam wszystkie wypowiedzi. Szczególnie dotyczące tych spółek, które mam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie można znaleść informacje jakie fundusze mają akcje np Kopexu w ilości poniżej 5 %. Z góry dziękuję.

Ciekawe jest to, że ostatnie spadki zaczęły się jak Zarząd ogłosił, że będzie wnioskował o niewypłacanie dywidendy. a pieniądze z zysku rzeznaczy na skup akcji własnych. Czy to jest tylko zasłona dymna, żeby część drobnych akjonariuszy pozbyła się reszty akcji, które "ktoś" tanio skupi. A walne uchwali wysoką dywidendę. Dzisiejszy spadek był przy dużym obrocie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć
Trochę znam Ganta. Rozmawiam z ludzmi którzy tampracują wysoko. Antkwiak trzyma wszystko mocną ręką i raczej nie da firme zginąć. Myślę, że aktualnie cena zejdzie do 9 złotych.

:salute: glasses5 Od kiedy Comp podał, że pdpisał umowę z MSWiA na obrączki dla skazanych dzieją się z nim jakieś dziwne rzeczy. Nigdzie nie ma żadnych kmunikatów o planowanym Walnym. Przdwczoraj nie wiedzieć czemu obniżono cenę akcji o ponad 5 złotych. Wymiotło wszystkie wiadomości o firmie. Czy ktoś zna bliżęj tema.Byłbym bardz wdzięczny.

:-k No dobrze dużo zostało sprzedane. Skoro jest źle to kto to kupiłbom

Cała afera z zadłużeniem i niewypłacalnością Sfinksa od początku była rozgrywką Amrestu, który wsadził tam swój zarząd żeby maksymalnie zdołować akcje Sfinksa. Taniej go kupi. Pytanie jest proste ? Myślę, że jak pojawią pierwsze informacje o tym, że kondycja Sfinksa uległa się poprawiła to sygnał, żeby kupić papiry.

giełdą zajmiję się od nie dawna. Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w momencie przyznania dywidendy wartość akcji jest adekwatneie obniżana. Co to za interes skoro tu dostaję a tam mi tyle samo zabierają.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 25 stycznia 2010 23:33:37
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,272 sek.

rnumipty
fcnbfije
cscukxnb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
uehfufww
erqptmju
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat