Temat:
LOTOS
Witam, wg mnie już za zakrętem znaczna korekta ceny. Nie ukrywam, że po cichu na to liczę ;-). Pozdrawiam
|
|
Temat:
PKNORLEN
Witam, wg mnie już nie długo znaczna korekta ceny PKN. Nie ukrywam, że po cichu na to liczę ;-). Pozdrawiam
|
|
Temat:
PGNIG
Witam, coś nie może się rozpędzić ku górze... nie dobrze, nie dobrze.
|
|
Temat:
PGE
Witam, wg mnie dywidenda będzie ponieważ trzeba czymś "dziurkę" w budżecie załatać, szczególnie, iż w tym roku czekają nas wybory i społeczeństwo musi widzieć, ze kryzysu nie ma i jest super ;-). A dywidenda w tym przypadku może być znaczna. Po drugie nie mogę doczekać się jak spółka wejdzie do indeksu WIG20, choć nie wiem czy w takiej sytuacji jak na rynku jest tylko 15% akcji to coś pomoże. Pozdrawiam
|
|
Temat:
ORANGEPL
Witam, myślę, że już niedługo dojdzie do 17,25-17,30, no chyba ,że będzie ogólne załamanie... Pozdrawiam
|
|
Temat:
CNT
Witam wszystkich, wg mnie Energopol powinien znacznie odbić ponieważ, obserwując od pewnego czasu zmiany w akcjonariacie (tzn. zwiększenie zaangażowania jednego z obecnych właścicieli) ewidentnie widać, że coś się będzie działo, pozytywnego oczywiście. Najbardziej zaciekawił mnie jeden z planów, podany w komunikacie dotyczącym stworzenia grupy kapitałowej... hmmm.... Poza tym przeglądając wygrane w poprzednich latach Kontrakty stwierdzam, że rok 2009 skończy się na plusie i to dość znacznym jak na tą spółkę .. no ciekawe ;-). Życzę powodzenia wszystkim w inwestowaniu.
|
|