Poproszę o Mabion dobry czas na biotech, a kurs nie chce spadać poniżej 20 więc może uklepane i czas na ruch w górę
|
|
Proszę dopisać mnie do listy
|
|
Proszę o sprzedaż bowim, dobry zysk na ten moment. Zostaje z gotówką
|
|
Poproszę o zakup BOWIM przynajmniej do wyników za 4 kwartał które znów będą rekordowe także dywidenda będzie rekordowa co powinno wpływać pozytywnie na kurs
|
|
Dzięki  powodzenia w inwestycjach dla wszystkich w 2022r.
|
|
Szok zakupowy jak pod centrami handlowymi, aż obawa się wkradła o miejsce dopisz i mnie. Powodzenia
|
|
|
|
proszę o sprzedaż mabion, obecny zysk jest już spory i spodziewam się realizacji zysków. W jej miejsce afhol spodziewam się wybicia po konsolidacji. Pozdro
|
|
Skandynawskie kraje mają takie programy a w przypadku wypłaty przed emerytura państwo dostaje 66% czyli wszystkie środki wpłacone przez pracodawcę, co zniechęca do zamykania przed czasem.
|
|
PKK to naprawdę dobra sprawa jeśli tylko będziesz mieć pewność,że nikt nie zrobi skoku na twoje oszczędności. Ja jestem w czymś takim od 15lat i jest już tego całkiem sporo, tylko ja oddaję 4% a pracodawca 8% i mam pełny wgląd co się z nimi dzieję i sam decyduję jak aktywnie mają środki inwestować. Do tego przypadają bonusy typu utrata zdrowia lub życia i wszelka pomoc w leczeniu. Stopa zwrotu roczna też wygląda dobrze 2017+11,50 2018-9,70 2019+25,10 2020+10 2021+5,10  Wypłaty na emeryturze jak maja wyglądać decydujesz ty sam i oczywiście możesz też wypłacić wszystko przed czasem ale oczywiście dostaniesz to co sam wpłaciłeś a składka od pracodawcy przechodzi na państwo. Temat sprawdzony od kilkudziesięciu lat ale wiadomo,że jego forma w jakiej obecnie jest i zaufanie do jakiejkolwiek instytucji budzi duża niechęć. Polecam z czystym sumieniem ale nie ręczę za hołotę z Wiejskiej
|
|
poproszę o zakup Mabion, liczę na odreagowanie po silnych spadkach zeszłego roku. Powodzenia dla reszty uczestników, poprzeczka z 2020 bardzo wysoko
|
|
więc poproszę o dopisanie mnie
|
|
Poproszę o zakup KRUK, krótko terminowo wygląda pozytywnie być może zmiana trendu.
|
|
Wojetek sprawdź dokładnie jeszcze raz mój wynik
|
|
Wojetek sposze byś sprawdził mój wynik jeszcze raz, pozycja była zamknięta wczesniej
|
|
zamykamy pozycję i chyba mi wystarczy
|
|
Również poproszę o miejsce na liście.
|
|
Przyznaję,że robi wrażenie ponad 100  Czołówka ciągle się zmienia a tu jeszcze sporo czasu do zakończenia. Powodzenia
|
|
muszę coś wybrać więc będzie to medapp. Czołówka konkursowa odjechała trzeba nadgonić. Z braku czasu na śledzenie wybieram ją bo pozostanie do końca roku, wydaje mi się, że odrobi trochę to co spadło. Były 2 infa i dziś kurs na plusie przy dużych obrotach jak na nią. Poza tym spodziewam się korekty, a ją to nie rusza
|
|
proszę o wywalenie z portfela vivid-wiadomo czemu. Ostatnio mało czasu przez pracę. Pozostaje z gotówką.
|
|
poproszę jeszcze raz o zakup vivid
|
|
Proszę o sprzedaż vivd
|
|
proszę o zakup VIVID -liczę na odbicie
|
|
zgłaszam chęć startu w edycji na 2019 r.
|
|
Temat:
DEBICA
czy ktos wie o ile bedzie pomniejszony jutro kurs
|
|
Temat:
ELKOP
jesli juz kupisz to powiedz co sie stanie z twoja groszówką jesli ogłosza bankruta  ciekawi mnie watek
|
|