PARTNER SERWISU
tmgfsrvw
dekoza

dekoza

Ostatnie 10 wpisów
Poproszę o Mabion dobry czas na biotech, a kurs nie chce spadać poniżej 20 więc może uklepane i czas na ruch w górę

Proszę dopisać mnie do listy

Proszę o sprzedaż bowim, dobry zysk na ten moment. Zostaje z gotówkąsalute

Poproszę o zakup BOWIM przynajmniej do wyników za 4 kwartał które znów będą rekordowe także dywidenda będzie rekordowa co powinno wpływać pozytywnie na kurs

Dzięki king king king powodzenia w inwestycjach dla wszystkich w 2022r.

Szok zakupowy jak pod centrami handlowymi, aż obawa się wkradła o miejsce dopisz i mnie. Powodzenia

proszę o sprzedaż Aforti dziś i zostaję na gotówcebinky Boo hoo! Boo hoo!

proszę o sprzedaż mabion, obecny zysk jest już spory i spodziewam się realizacji zysków. W jej miejsce afhol spodziewam się wybicia po konsolidacji. Pozdro

Skandynawskie kraje mają takie programy a w przypadku wypłaty przed emerytura państwo dostaje 66% czyli wszystkie środki wpłacone przez pracodawcę, co zniechęca do zamykania przed czasem.

PKK to naprawdę dobra sprawa jeśli tylko będziesz mieć pewność,że nikt nie zrobi skoku na twoje oszczędności. Ja jestem w czymś takim od 15lat i jest już tego całkiem sporo, tylko ja oddaję 4% a pracodawca 8% i mam pełny wgląd co się z nimi dzieję i sam decyduję jak aktywnie mają środki inwestować. Do tego przypadają bonusy typu utrata zdrowia lub życia i wszelka pomoc w leczeniu. Stopa zwrotu roczna też wygląda dobrze
2017+11,50
2018-9,70
2019+25,10
2020+10
2021+5,10
Whistle Wypłaty na emeryturze jak maja wyglądać decydujesz ty sam i oczywiście możesz też wypłacić wszystko przed czasem ale oczywiście dostaniesz to co sam wpłaciłeś a składka od pracodawcy przechodzi na państwo. Temat sprawdzony od kilkudziesięciu lat ale wiadomo,że jego forma w jakiej obecnie jest i zaufanie do jakiejkolwiek instytucji budzi duża niechęć. Polecam z czystym sumieniem ale nie ręczę za hołotę z WiejskiejSilenced

poproszę o zakup Mabion, liczę na odreagowanie po silnych spadkach zeszłego roku. Powodzenia dla reszty uczestników, poprzeczka z 2020 bardzo wysokosalute

więc poproszę o dopisanie mnie

Poproszę o zakup KRUK, krótko terminowo wygląda pozytywnie być może zmiana trendu.

Wojetek sprawdź dokładnie jeszcze raz mój wynikThink

Wojetek sposze byś sprawdził mój wynik jeszcze raz, pozycja była zamknięta wczesniej

zamykamy pozycję i chyba mi wystarczyDancing

Również poproszę o miejsce na liście.

Przyznaję,że robi wrażenie ponad 100hello1 Czołówka ciągle się zmienia a tu jeszcze sporo czasu do zakończenia. Powodzenia wave

muszę coś wybrać więc będzie to medapp. Czołówka konkursowa odjechała trzeba nadgonić. Z braku czasu na śledzenie wybieram ją bo pozostanie do końca roku, wydaje mi się, że odrobi trochę to co spadło. Były 2 infa i dziś kurs na plusie przy dużych obrotach jak na nią. Poza tym spodziewam się korekty, a ją to nie ruszawave

proszę o wywalenie z portfela vivid-wiadomo czemu. Ostatnio mało czasu przez pracę. Pozostaje z gotówką.

poproszę jeszcze raz o zakup vivid

Proszę o sprzedaż vivd salute

proszę o zakup VIVID -liczę na odbicie Pray

zgłaszam chęć startu w edycji na 2019 r.

czy ktos wie o ile bedzie pomniejszony jutro kurs

jesli juz kupisz to powiedz co sie stanie z twoja groszówką jesli ogłosza bankrutaThink ciekawi mnie watek

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 5 września 2025 12:13:05
Liczba wpisów: 28
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 1

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,284 sek.

nwsaiwkm
ljkkemsj
fspkazwi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xsxwngcr
ldmzunyw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat