Temat:
JAGO
o co chodzi? wielka strata i wzrost wk na akcję
|
|
Temat:
JAGO
maxboast napisał(a):faux pas prezesa ze sprzedawaniem akcji dobrych spółek nadaje się do programu informacyjnego w porze największej oglądalności To nie było żadne faux pas. To był wyraz buty, arogancji i bezczelności. Pytanie czy powiedzial to bo: - jest tak beznadziejnie że niebrzydowskiemu już psychika siada - czy moze jest tak dobrze ze i tak wyjdzie ze mial racje.
|
|
Temat:
JAGO
Coraz większa żenada na tej spółce. Mocznik wraca, ktoś się na to nabierze?
|
|
Temat:
JAGO
Kosiorek wychodzi z RN Jago. Jago zaczyna wywalac akcje wlasne i zremba. Kosiorek skupuje tego zremba co go jago wywala. Informuje rynek bo prezesuje w zrembie. Kto skupuje akcje jago ktore wywala jago?
Coś się kroi
|
|
Temat:
JAGO
dziś znów 15k i 15k ZRE o co chodzi?!
|
|
Temat:
JAGO
No to wygląda, że zostaniemy z makulaturą na dłuższy czas. Stormm wraca :/
|
|
Temat:
JAGO
Źle się wyraziłem. Chodzi mi bardziej o to jaka jest spodziewana reakcja rynku. Niektórzy w odejsciu MN upatrują momentu kiedy Jago zacznie byc serio traktowane przez szeroki rynek.
|
|
Temat:
JAGO
Powiedzmy ze Niebrzydowski dostanie te 120 baniek za biznes mrozonkowy. Jakie sa prognozy odnosnie zachowania kursu po takiej transakcji?
|
|
Temat:
JAGO
200k na koniec + 100k na S 100k na K jakies sygnaly?
|
|
Temat:
JAGO
moje obliczenia: 31.12.09 30.06.10 jago 5900000 1,93 1,53 -2419000 zremb 10400000 0,94 0,84 -1040000 gant 500000 22,3 19,41 -1445000 -------- -4904000
|
|
Temat:
JAGO
Witam ponownie po ciężkim tygodniu. Czy ktoś znający się na rzeczy analizował może ostatni raport? Jak duża ta strata jest w rzeczywistości? Ile na akcjach własnych i Zremba? Pozdrawiam.
|
|
Temat:
JAGO
Joker napisał(a):Zawsze są dwie strony medalu. Jeżeli Jago nie zainteresuje się jakiś podmiot a'la Penta to i wyższe marże nic tutaj nie pomogą. wróbelki ćwierkają że już ktoś się zgłosił z zakupem jago tylko kasy miał za mało
|
|
Temat:
JAGO
Co sądzicie o konsolidacji mrożonek pod skrzydłami Penty? Najpierw Iglokrak, teraz Iglotex. Jesli OUKiK sie zgodzi to kiepsko widze Jago przy takim molochu.
|
|
To ja się podłączę z pytaniem. Dlaczego domknięcie tej luki na 2,86 jest takie ważne?
|
|
Temat:
ZREMB
hmm Beda sprowadzac mocznik z Iraku?
|
|
Temat:
JAGO
Jakieś słówko komentarza można Joker prosić? Menago z Penty mowil wczoraj, ze nie rozmawiaja z Jago.
|
|
Temat:
JAGO
Witam, Czy ktos obejmuje rozumem to co sie dzieje na tej spolce? Czemu ma sluzyc przemianowanie jago na, brrrrr, stormm? Dlaczego nie zajma sie podstawowym interesem tylko wciaz kombinuja. A to elek, a to teraz stm.
Joker pisales, ze firma sie rozwija, ale tego absolutnie nie widac. Raport za polrocze wywola chyba u znacznej czesci posiadaczy jago odruch wymiotny.
Jakies niemrawe ruchy PR na portaluspozywczym byly przed walnym a teraz cisza jak makiem zasial.
|
|