PARTNER SERWISU
uyupcnot
Jacob7777

Jacob7777

Ostatnie 10 wpisów
Pierwszy lepszy artykuł chyba że coś się zmieniło
"Szymon Czerwiński, konsultant w Accreo Taxand, dodaje, że strata poniesiona na giełdzie może być odliczona przez podatników w ciągu kolejnych pięciu lat, jednak wysokość odliczenia w którymkolwiek z tych lat nie może przekroczyć 50 proc. tej straty. Rzecz jasna, aby rozliczyć stratę, należy w kolejnych latach podatkowych wykazać dochód do opodatkowania."

z tego co wiem to popieram wersje ze 5 lat i nie wiecej niz 50% w ciagu roku

Polimex-Mostostal ma umowę z Gminą Miasto Puławy, o wartości 50,96 mln zł
15.09. Warszawa (PAP)
Polimex-Mostostal podpisał umowę z Gminą Miasto Puławy na "Budowę Puławskiego Parku Naukowo-Technologicznego". Wartość kontraktu to 50,96 mln zł brutto - poinformowała spółka w komunikacie prasowym.
Czas realizacji robót budowlano-montażowych zaplanowano na 14 miesięcy od momentu rozpoczęcia prac.
Zamówienie jest współfinansowane z Programu Operacyjnego "Rozwój Polski Wschodniej 2007-2013".(PAP)

Coś słabo Twoja teoria w tym wypadku się sprawdziła:) Na Tauronie jeszcze nie ma czegoś takiego jak wyraźne wsparcia i opory. Jak na razie jesteśmy w wyraźnym trendzie wzrostowym i miejmy nadzieje że będziemy w nim jeszcze długo:)

Według mnie kurs impexu tez wkrótce powinien poszybować w góre. Nie spodziewam się żeby wzrósł tak znacznie jak borek ale ruch powinien być jak najbardziej do góry. Kwestia jest tylko tego kiedy się zacznie ten ruch. Myślę że przy większej korekcie borka ludzie zaczną się interesować impexem. Kontrolnie kupiłem pakiet i czekam na jakieś mocniejsze zmiany

Według mnie na miesięcznym wykresie tworzy się coś na kształt chorągiewki... co powinno oznaczać kontynuacje trendu wzrostowego. Znaczne wybicie może nastąpić nawet jeszcze pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego. Jak uważacie?

Jeżeli ktoś nie zapoznał się z rekomendacja DI BRE Banku SA co do kupna Tourona to polecam lekturę hotfile.com/dl/64849850/b9405f...

właśnie o tych niecierpliwych mowie, jeszcze lecą pakiety po 934 935 Tauron ledwo wyszedł na plus to zamykają pozycje a ktoś to wszystko zbiera. Wiec według mnie w ciągu paru najbliższych miesięcy kiedy skończą się pakiety inwestorów amatorów kurs się wybije w gorę. Może to i pobożne życzenia ale mam nadzieję ze tak będzie

Też wychodzę z założenia że na Taronie nie można stracić:) Jak spadło wcześniej do 5,04 to sam dokupiłem jeszcze ładny pakiet. Myślę że jeszcze trochę czasu minie jak będzie się kurs bawił w tym przedziale ale w perspektywie paru miesięcy pójdzie do góry o około 15%-20% (takie moje prywatne przemyślenia)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 19 września 2011 22:57:17
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,286 sek.

nwivgexx
fhaqgwad
jhxqivpn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
avxmexcc
smwderum
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat