Temat:
INDATA
Nie wiem dlaczego pojawił sie temat funduszu, z tego co mi wiadomo to juz kiedys było to przerabiane na forum a poki co to zaden fundusz nie ujawnił sie w akcjonariacie niestety :)
|
|
Temat:
INDATA
Prezes Misztal na gali Ernest&Young powiedział ze wkrótce "wprowadzą na rynek fajny produkt międzynarodowy" w tvn cnbc biznes dopowiedzieli ze moze zadziałać efekt skali czy macie jakieś dokładniejsze informacje na temat tego produktu moze ktos wie o co chodzi??
|
|
Temat:
OTMUCHOW
w polsce wszystko zwiazane z lekami i aptekami dobrze sie kreci wiec zelki witaminowe jak najbardziej sa dobrym produktem, przy dobrej akcji reklamowej "krocie" przeciez wszyscy maja słabosc do maluchow i nikt nie oszczedza na dzieciach
|
|
Temat:
INDATA
jak dla mnie kinomaniak to niezbyt obszerny serwis ze tak sie wyraze i jak pokazuja statystyki odwiedzin ogladalnosc spada najwyzsza byla ok 2 lata temu, niebardzo tez wiem jaki sens rzucania tego na NC jako odrebna spolke przeciez to nie facebook i nie generuje nie wiadomo jakiego zysku pomoglo by chyba jedynie w przeszacowaniu TRO. odnosnie serwisu boisko.pl to na profilu face.... nie wiem na jakiej podstawie napisali "najlepszy sportowy serwis informacyjny" bo z tego co wiem to jeszcze nie ruszył i nie wiadomo kiedy wystartuje.
|
|
Temat:
OTMUCHOW
chyba trzeba siegnac dna zeby sie odbic hehe... a tak w ogole wie ktos kiedy ruszy produkcja tych zelkow witaminowych bo ktos cos o tym wspominal?? To z pewnoscia by pomoglo.
|
|
Temat:
INDATA
na poczatek cos o Cloud Computing www.ecommerce.edu.pl/wiadomosc... w poprzednim wpisie chodziło mi o windowanie kursu ile sie da a pozniej prezio sprzedaje pokazny pakiet tymsamym zatapiajac mase akcjonariuszy co prawda kurs wrocil na podobne poziomy ale troche ludzi umoczylo, (na szczescie mnie tam nie bylo) i nie chce zle wrozyc wrecz przeciwnie chce aby Tro rozwijalo sie jak najlepiej i najszybciej probuje tylko spojrzec na to bez emocji i oczywiscie chce pociagnac za jezyk wszystkich forumowiczow i wywolac pozytywna dyskujee o spolce pozdrawiam serdecznie
|
|