PARTNER SERWISU
chdsqljr
zanadi

zanadi

Ostatnie 10 wpisów
Nie wiem dlaczego pojawił sie temat funduszu, z tego co mi wiadomo to juz kiedys było to przerabiane na forum a poki co to zaden fundusz nie ujawnił sie w akcjonariacie niestety :)

Prezes Misztal na gali Ernest&Young powiedział ze wkrótce "wprowadzą na rynek fajny produkt międzynarodowy" w tvn cnbc biznes dopowiedzieli ze moze zadziałać efekt skali czy macie jakieś dokładniejsze informacje na temat tego produktu moze ktos wie o co chodzi??

w polsce wszystko zwiazane z lekami i aptekami dobrze sie kreci wiec zelki witaminowe jak najbardziej sa dobrym produktem, przy dobrej akcji reklamowej "krocie" przeciez wszyscy maja słabosc do maluchow i nikt nie oszczedza na dzieciach

jak dla mnie kinomaniak to niezbyt obszerny serwis ze tak sie wyraze i jak pokazuja statystyki odwiedzin ogladalnosc spada najwyzsza byla ok 2 lata temu, niebardzo tez wiem jaki sens rzucania tego na NC jako odrebna spolke przeciez to nie facebook i nie generuje nie wiadomo jakiego zysku pomoglo by chyba jedynie w przeszacowaniu TRO.
odnosnie serwisu boisko.pl to na profilu face.... nie wiem na jakiej podstawie napisali "najlepszy sportowy serwis informacyjny" bo z tego co wiem to jeszcze nie ruszył i nie wiadomo kiedy wystartuje.

chyba trzeba siegnac dna zeby sie odbic hehe... a tak w ogole wie ktos kiedy ruszy produkcja tych zelkow witaminowych bo ktos cos o tym wspominal?? To z pewnoscia by pomoglo.

na poczatek cos o Cloud Computing www.ecommerce.edu.pl/wiadomosc...
w poprzednim wpisie chodziło mi o windowanie kursu ile sie da a pozniej prezio sprzedaje pokazny pakiet tymsamym zatapiajac mase akcjonariuszy co prawda kurs wrocil na podobne poziomy ale troche ludzi umoczylo, (na szczescie mnie tam nie bylo) i nie chce zle wrozyc wrecz przeciwnie chce aby Tro rozwijalo sie jak najlepiej i najszybciej probuje tylko spojrzec na to bez emocji i oczywiscie chce pociagnac za jezyk wszystkich forumowiczow i wywolac pozytywna dyskujee o spolce pozdrawiam serdecznie

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 16 marca 2012 19:01:50
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,225 sek.

pqncupmh
bcbulhjx
jwpvdlqq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sfywprau
mgiewfdx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat