@annadw: działam w branży i mogę śmiało stwierdzić, że DPD jest sporo większe niż DHL. Wystarczy porównać wielkość sortowni czy liczbę kurierów.
|
|
Temat:
11BIT
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że im lepsze wiadomości o grze, tym 11bit bardziej w dół?
|
|
Temat:
11BIT
Jak rynek skupi po 10 i poleci w górę (a moim zdaniem są na to duże szanse), to się koleś zdziwi :D No chyba, że jakiś grubas wyprzedaje pierwszy pakiet - wtedy ja się zdziwię ;)
|
|
Każdy ma nadzieje, że korekta nie dotknie jego "perełek". Ja dzisiaj dostałem ostro po tyłku :(
|
|
ShRon EGB - 2000 EUI - 8000
|
|
ShRon - HWE 7 OPT 3
ShRon(DOWN) – MON
HWE - wreszcie przebiło 4zł i zaczyna się coś dziać. Niezłe obroty na ostatnich sesjach - liczę na dalsze wzrosty. OPT - Magia Wiedźmina jeszcze działa. Zobaczymy jak długo.
|
|
UP: ShRon– O20 5 HWE 5
DOWN: ShRon- PCG 4 BEF 6
Lubię kontrowersyjne typowania :)
|
|
Temat:
ROTOPINO
Wreszcie zaczęło się coś dziać.  Niezły wzrost (przynajmniej na obecną chwilę) i powiększone obroty. Zobaczymy czy to chwilowy impuls, czy też wreszcie inwestorzy uwierzyli w spółkę
|
|
Temat:
ROTOPINO
Ja też jestem, ale nie wiem jeszcze jak długo...
|
|
Temat:
ONE2ONE
v3nom napisał(a):Kupując w marcu 2009 faktycznie można było ładnie zarobić Ale tym razem to chyba się nie najlepiej wpakowałeś. Wracając do wcześniejszego wykresu z RGR, to jakby tych formacji nie rysować, linie szyi zostały przebite (1, 2). Dodatkowo długoterminowa linia trendu wzrostowego (3) także puściła. To jednoznaczne, silne sygnały sprzedaży. O2O miałem trochę wcześniej - w 2007 roku. Akurat w tym przypadku wierzę bardziej w perspektywiczne możliwości rozwoju branży/spółki niż kreski. Z drugiej strony rozsądek sobie, a wskaźniki sobie, więc nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa jeżeli chodzi o kiszenie O2O. Dzięki za wyrażoną opinię
|
|
Temat:
EGB
Firma rzeczywiście jest duża i wiarygodna, więc mogłaby się starać o GPW. Może chcę przetestować NC i szybko wskoczyć na główny?
|
|
Kurcze chciałem wskoczyć parę dni temu, ale nie zdążyłem sprzedać innych akcji Poczekam na korektę ;)
|
|
Temat:
ONE2ONE
Grałem już wcześniej na O2O i byłem zadowolony. Teraz po paru latach powracam do tej spółki. Na razie w planach mam dłuższe posiedzenie, ale zobaczymy jak się będą akcje zachowywać
|
|
Temat:
ONE2ONE
A ja dzisiaj dołączyłem. Zobaczymy, czy moje założenia o końcu spadków się sprawdzą
|
|
Temat:
11BIT
A możecie zdradzić w jakim typie gier zamierzacie się specjalizować? No i czy idziecie bardziej w kierunku single czy multiplayer. PS. Bardzo mi się podoba dobry kontakt władz spółki z przyszłymi akcjonariuszami. Oby tak dalej :)
|
|
Temat:
11BIT
11BITSTUDIOS wydaje się ciekawe, ale moje wątpliwości wzbudza te tytułowe 12 gier w 3 lata. Moim zdaniem jak na tak młodą i małą spółkę to może być duża przesada. Stworzenie 1-2 dobrych tytułów w tym okresie to już jest wyczyn. No chyba, że mowa o grach na komórkę, które się pisze w parę miesięcy.
|
|
|
|
Temat:
ADVGRUPA
Wiadomo skąd te nagłe wzrosty? Wyjeżdżałem na urlop i ustawiłem sprzedaż na 5,50. Wracam a tu nagle 6,80. Troszkę się zdenerwowałem ;)
|
|
Lekko spóźniony, ale również dołączyłem :)
|
|
Temat:
COLIAN
Dla mnie Jutrzenka to długoterminowy pewniak - takie giełdowe obligacje. Stabilna pozycja na rynku z tendencją wzrostową i mądrym zarządem. Zobaczymy jak zakończy ten rok.
|
|