Temat:
GOBARTO
Nie wiem czy będzie to istotny sygnał odwrócenia trendu, ale wczoraj i dzisiaj wyrysowała się na wykresie świecowym formacja spadającej gwiazdy.  Pożyjemy, zobaczymy, ale mam nadzieję, że się mylę.
|
Temat:
DEVORAN
A propos dystrybucji: tydzień temu byłem w Kauflandzie w Sanoku i na stoisku z alkoholem zwrócił moją uwagę alkohol produkcji Viaguary. Byłem troszkę zdziwiony, ale jak widać z dystrybucją jest coraz lepiej skoro pojawia się w sieciowych dyskontach. Zastanawiam się nad wejściem w walor, choć przy tak niskiej wycenie nawet lekka obsuwa może oznaczać spore straty. Z drugiej strony wydaje się, że dużo gorzej być nie może, a potencjał wzrostu jest imponujący.
Edit: Produktom spółki na pewno pomogła by jakaś akcja marketingowa, bo póki co w świadomości konsumentów nie istnieje.
|
Temat:
GRAVITON
Nie jestem wirtuozem AT (ani nawet przeciętnym rzemieślnikiem), ale z tego co mi się wyrysowało, to w horyzoncie kilku tygodni możemy obejrzeć jeszcze poziom 0,65-0,66. Może ktoś bardziej zorientowany pokusiłby się o analizę, choć na NC to dość niemiarodajne.
|