no to zaszalałem... a sądziłem że sprawdzałem.
|
|
Szukałem ale bezskutecznie informacji na temat rynku Newconnect a dokładnie arkusza zleceń. Chciałbym widzieć tak jak np. jest na Interi, "arkusz" gdzie po lewej są kupujący i za ile i po prawej sprzedający. To co wyszukałem z "gotowców" to tylko obecna zmiana wartości akcji oraz obrót... Dziękuje.
|
|
spójrz dokładnie na datę publikacji: Ryszard Krauze * 4 543 245 7.53 4 543 245 7.53 29.03.2011A wykaz liczby akcji z PB są z ...właśnie tam nie widziałem dokładnej daty ale liczba akcji jest znacząco większa.
|
|
spójrz dokładnie na datę publikacji: Ryszard Krauze * 4 543 245 7.53 4 543 245 7.53 29.03.2011A wykaz liczby akcji z PB są z ...właśnie tam nie widziałem dokładnej daty ale liczba akcji jest znacząco większa.
|
|
Temat:
RAFAKO
Czy ktoś ma jakieś sugestie dotyczące tej spółki. Ostatnio wygrali przetargi na kilka $. Podpisali umowę z PGE na 120milionów. A tu rekomendacja na sprzedaj wystawiona przez Citigroup. Czy ktoś z doświadczeniem analizował już tą spółkę bo z moich prób analizy wynika że jest w kanale 12-13 pln kwestia w którą stronę wybije po takich sprzecznych komunikatach (przetargi kontra rekomendacja na sprzedaj)
|
|
Temat:
IMPEXMET
mnie nurtuje jedno pytanko. Od jakiegoś czasu idą transakcje pakietowe. Jest to zjawisko pozytywne czy nie? Z jednej strony ktoś to sprzedaje ale z drugiej jest ktoś kto chce to kupić.. Co podpowiada intuicja doświadczonym graczom ??
|
|