Temat:
PHN
Tez zapisałem się na 1500 zostało 461 szt. taka redukcja dobrze wróży na debiucie. Myślę że zagranica ładnie brała i zwietrzyli dobry tani długoterminowy interes i PHN da zarobić w przeciągu roku jak Bogdanka. Nieruchomości zawsze będą w cenie, szkoda że dla drobnych nie zwiększyli puli To co obstawiamy debiut?? Ja myślę ok + 10%
|
|
Temat:
BOMI
Dzisiaj miał być raport spółki za 2010r. czemu nie ma??
|
|
Temat:
ACE
Spółka trochę zapomniana przez inwestorów, szkoda bo ładny rajd zaliczyliśmy od 1zł. W 2009 2 mln zysku myślę że za 2010 będzie 4mln jednak nie widać jakiegoś dużego ruchu na papierze
|
|
Temat:
ABMSOLID
Kiedy te spadki wyhamują??
|
|
Witam wiek ktoś może na jakiej stronie płatnej bądź nie mógłbym sprawdzić dzienny wykres spółki w odstępach czasowych powiedzmy 15min bądź krótszych??
|
|
Temat:
ABMSOLID
Jeszcze niedawno na spółce miałem prawie 100% zysku obecnie 16% kiedy kończymy zjazd??
|
|
Temat:
ADVGRUPA
Nie jestem specjalista od analizy technicznej ale wczoraj obroty na spółce bardzo duże jak na nią przy bardzo małych wzrostach czyżby napychali sobie koszyki bo przy realizacji zysków kurs by spadał??
|
|
Temat:
GPW
Ok dzięki to zapisuje sie na 40 na więcej i tak nie warto
|
|
Temat:
GPW
No to jak w końcu jest paya inaczej pisał kto ma racje??
|
|
Temat:
GPW
Przy założeniu że zapisze się 250tys. redukcja będzie ok 60% z tego wynika ze nie warto zapisywać się na więcej niż na 40 szt.
|
|
Temat:
GPW
Mam pytanie jak to jest z ta redukcją powiedzmy że będzie 50% to przy zapisie na 100 akcji dostaje 50szt., a jeśli zapisze się na 50 to tyle dostane czy 25??
|
|
Temat:
PERMEDIA
No właśnie kiedy koniec na jakim poziomie można dokupić czyżby dopiero na 11,40zł
|
|