PARTNER SERWISU
agqmllmd
Asadorn

Asadorn

Ostatnie 10 wpisów
Obecnie kurs stanął na 0,08 a to już oznacza zysk.

A z pewnością kurs ruszy do góry nawet jak tak się otworzy któregoś dnia.

Spokojnie i na dużych przyjdzie czas.
Myślę, że przynajmniej przez tydzień nie będzie notowań jak ruszy seria B i C :)
Ale to by była ciekawa informacje jeżeli przejmą drugie największe biuro w Polsce.

Cytat:
Wyznaczenie pierwszego dnia notowania dla akcji serii E.
Zarząd Atlantis Energy S.A z siedzibą w Płocku , informuje iż w dniu dzisiejszym otrzymał Uchwałę Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A Nr 1057/2011 z dnia 10 sierpnia 2011 roku w sprawie wyznczenia pierwszego dnia notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii E .

Treść Uchwały w załączniku.

ZAŁĄCZNIK

I co? Góra czy dół?

Rejestracja podwyższenia kapitału zakładowego

Cytat:
Rejestracja podwyższenia kapitału zakładowego

Co powiecie na temat zbliżającej się nowej emisji?
Czy da zarobić tak jak ostatnie emisje Atlantisa czy Forever?

W jednym artykule znalazłem jeszcze takie określenie:

Cytat:
Kapitał jest wiązany na dłuższy czas

Dłuższy to znaczy? Ile mija czasu od zapisu do debiutu?

Dzięki ale widzę, że lekko nie będzie.
Czyli nie dość, że spółki raczej nie informują o tym, że się wybierają na NC, a jeżeli nawet coś takiego powiedzą to teraz trzeba znaleźć jednego z 81 autoryzowanych doradców, którzy się akurat zajmują tym debiutem. Czy tak? Bo to nie jest tak jak z ofertami publicznymi na GPW, że większość BM oferuję to samo tylko jest jeden jedyny doradca?

Czytałem ale to też raczej takie rozważania, a nie konkretne informacje. "Chciałbym ale nie wiem jak".

Może ktoś brał udział w takim debiucie i napisze co i jak?

Chciałem zapytać o taką rzecz. W jaki sposób można zapisywać się na debiut spółki na New Connect.

Zdaje się, że tam debiuty są znacznie częstsze jak na GPW tylko nie widzę ich w ofertach publicznych. Trzeba mieć konto w jakimś konkretnym biurze maklerskim zajmującym się tą giełdą lub daną spółką?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 2 września 2011 12:38:29
Liczba wpisów: 20
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,256 sek.

kzhnxjdb
fbcjuvsm
stwopmtw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kswgntlz
ysynmyoy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat