Temat:
URLOPYPL
Obecnie kurs stanął na 0,08 a to już oznacza zysk.
A z pewnością kurs ruszy do góry nawet jak tak się otworzy któregoś dnia.
|
|
Temat:
URLOPYPL
Spokojnie i na dużych przyjdzie czas. Myślę, że przynajmniej przez tydzień nie będzie notowań jak ruszy seria B i C :) Ale to by była ciekawa informacje jeżeli przejmą drugie największe biuro w Polsce.
|
|
Cytat:Wyznaczenie pierwszego dnia notowania dla akcji serii E. Zarząd Atlantis Energy S.A z siedzibą w Płocku , informuje iż w dniu dzisiejszym otrzymał Uchwałę Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A Nr 1057/2011 z dnia 10 sierpnia 2011 roku w sprawie wyznczenia pierwszego dnia notowania w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii E . Treść Uchwały w załączniku. ZAŁĄCZNIK I co? Góra czy dół?
|
|
|
|
Temat:
URLOPYPL
Co powiecie na temat zbliżającej się nowej emisji? Czy da zarobić tak jak ostatnie emisje Atlantisa czy Forever?
|
|
W jednym artykule znalazłem jeszcze takie określenie: Cytat:Kapitał jest wiązany na dłuższy czas Dłuższy to znaczy? Ile mija czasu od zapisu do debiutu?
|
|
Dzięki ale widzę, że lekko nie będzie. Czyli nie dość, że spółki raczej nie informują o tym, że się wybierają na NC, a jeżeli nawet coś takiego powiedzą to teraz trzeba znaleźć jednego z 81 autoryzowanych doradców, którzy się akurat zajmują tym debiutem. Czy tak? Bo to nie jest tak jak z ofertami publicznymi na GPW, że większość BM oferuję to samo tylko jest jeden jedyny doradca?
|
|
Czytałem ale to też raczej takie rozważania, a nie konkretne informacje. "Chciałbym ale nie wiem jak".
Może ktoś brał udział w takim debiucie i napisze co i jak?
|
|
Chciałem zapytać o taką rzecz. W jaki sposób można zapisywać się na debiut spółki na New Connect.
Zdaje się, że tam debiuty są znacznie częstsze jak na GPW tylko nie widzę ich w ofertach publicznych. Trzeba mieć konto w jakimś konkretnym biurze maklerskim zajmującym się tą giełdą lub daną spółką?
|
|