PARTNER SERWISU
rzwkblyl
bcn

bcn

Ostatnie 10 wpisów
Co tam nieruchomosci, ktorych wycena budzi powarzne watpliwosci,
co tam niesprawny system ksiegowy,
co tam nie rzetelne raporty i audyt,
co tam mijajace sie z prawda lub zatajane komunikaty,
co tam nie wesola sytuacja finansowa spolki,
co tam kiepskie wyniki spolki,
co tam ogromna strata akjonariuszy,
Najwazniejsze ze zarzad miewa sie dobrze i wynagradza sie za swoja ciezka i tak efektywna prace.

W imieniu calego akcjonariatu "Bug" im zaplac.

.....czyli generalnie bajzel i tak naprawde nie bardzo wiemy ile jestesmy winni i co tak naprawde mamy.....

Coraz gorzej mi to wszystko pachnie (byc moze to ten trup w szafie),a rynek wydaje sie potwierdzac te przypuszczenia.

Moj apel do naszej szanownej pani Joanny!!!!!

Pani Joanno,

Wiemy ze zarzad pracuje w pocie czola (bleble ble ,ble ble ble....) ......i nie zgadza sie z wycena spolki ,ktora jest bardzo nie sparwiedliwa i nie oddaje rzeczywistosci (ble, ble ble ..bleble), ale byc moze moglaby pani troche pomoc i uspokoic wszystkich wyjasniajac nam jak to naprawde jest z tymi zobowiazaniami i aktywami spolki.

Pozdrawiam,

PS,

"Catalonia is not Spain"

Skoro niezgodofnie z zasadami zatajono przed akcjonariuszami, tak wazna (negatywna) informacje, a z drugiej strony podano nieprawdziwa informacje o dobry wynikach spolki, warto zglosic to do KNF. Niech przy kazji sprawdza czy przypadkiem ktos z osob wtajemniczonych nie sprzedawal akcji w tym czasie wiedzac ze kurs akcji bedzie spadal.

Pani Magdaleno,

Wszyscy przeczytalismy komunikat juz wczesniej. Moje pytanie zas dotyczylo dla kogo sa te akcje i za co. Interesuje mnie to szczegolnie, poniewaz jak Pani wie rok 2008 byl tragiczny dla spolki, ktora wygenerowala ogromne straty i to wlasnie na przelommie 2007-2008 inwestorzy stracili najwiecej.
Nie wiem czy sie Pani ze mna zgodzi, ale uwazam wiec ze przyznawanie sobie nagrody, szczegolnie za ten okres jest bardzo nie wporzadku wobec posiadaczy akcji, ktorzy najwiecej wtedy stracili na blednych decyzjach zarzadu.
Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Czy caly program motywacyjnego ma sie skonczyc na 2009 roku, czy tez zarzad ma zamiar tradycyjenie co roku dodrukowywac sobie akcje, bez wzgledu na wyniki spolki i wycene na gieldzie.

A co nam biedni moga powiedziec. Tylko tyle ze ich szef zebral kase z gieldy i chcial dobrze, ale jakos mu nie wyszlo i ja zle zainwestowal,.. ale i tak generalnie caly akcjonariat ma gdzies, bo zeby sie pocieszyc dodrukowal sobie akcje za 1/4 ceny, bo przeciez wakacje sie zblizaja i musi miec kase na drobne wydatki?

Nie ma kto kupowac, ale za to sa chetni do sprzedawania. Wynik jest prosty ciagle spadki.
Ale co to moze obchodzic zarzad, skoro drukuja sobie akcje za niecale 1/4 ceny i moga opchnac z ponad 300% zyskiem.
Nie ma co szukac manipuladora i wysylac list KNF bo to czysta "inside job".

Pani Magdaleno,

Czy moze sie nam Pani wytlumaczyc z 35 000 nowych akcji za 1 zl?!?!?!?! A tak dokladniej czy moglaby nam Pani powiedziec za co i komu sie one naleza ?????
Chcialbym tylko przypomniec ze cena emisyja to 25 zl, a obecy kurs to 4.32 zl i wlasnie spadl o 5.26% na ta wiadomosc. To znaczy ze niektorzy inwestorzy ktorzy powierzyli wam swoje pieniadze sa obecnie stratni na -82.72%.... i traca dalej!!!!
Zarzad wydaje sie natomiast tym zupelnie nie przejmowac, i swoim nieodpowiedzialnym postepowaniem dalej dobija kurs akcji.
Chialbym aby spolka traktowala swoich inwestorow tak hojnie jak obdarowywuje siebie zarzad.

Pozdrawiam,

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 października 2013 21:33:17
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,172 sek.

lyycsxyd
jzowitph
lpiuyreh
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
sbivzinv
jpitpoqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat