lajkonik napisał(a):Ciągle nikt nie odpowiedział, z prezesem na czele, na podstawowe pytanie dla nie geologów: Ile ropy może być w takim złożu o pojemności 80-100 km3? Przecież to chyba nie jest czysta ropa ? Sam prezes mówi o miąższości złoża. Czy może czegoś nie zrozumiałem ? miąższośc złoża .....obejrzyj ten filmik poszerzysz horyzonty www.osageexploration.com/video...
|
|
Temat:
LARK
|
|
Temat:
LARK
Witam  scenariusz? pamiętaj, że jesteśmy tu aby zarabiac. A teraz z mojego punktu widzenia . Zapisy na wezwanie od 24.01 do 07.02 czyli łącznie 11 dni. Dzieli nas od nich 4 dni . Jak spojrzysz w arkusz zleceń - 0d 1.30pln do 2.04pln ok 500-700 tys. akcjistoi . W większości to akcje kilku cwaniaków. Przerzucają z prawej na lewo i zbierają przy tym , od nieszcześników którzy weszli od 1,3 do 1,45 kilkoma tysiącami.  .Ja tu widzę już cenę 2 ,04 pln, ci chłopcy raczej niezbyt rozgarnięci, bo sami też dają się wciągnąc do zabawy
|
|
Temat:
LARK
Dobry wieczór Dziwnym "g..ełdowym" grypsem kolega powyżej usiłuje pisac .  Ten "mityczny trup" to wytwór Twojej wyobraźni  i bez urazy, jestem za tym by wszyscy zakupieni poniżej 2pln zapisali się na wezwanie. 2mil.akcji może 2,5 tak szacuję ilosc to jest 20-25% sprzedanych z każdej puli,i proponuję nie uprawiac na tym sznowanym forum czarnowidztwa i technik woodoo,poprostu zalatuje czymś...jeśli ktoś naprawdę zechce zarobic czeka na niego ok. 500-600K do 2,04 i na tym bym zakońzył pozdrawiam.
|
|