a co z pustymi polami? Wpisywac zera czy przekreslic?
|
|
moze ktos na moje pytania odpowiedziec.....
|
|
ja mam dwa inne pytanie:
-czy mam do us dwa egzemplarze pitu wyslac ? Jeden dostane znowu z potwierdzeniem urzedu spowrotem.....zgadza sie?
-co wpisujecie w pustych polach : zera , przekreslacie je czy zostawiacie puste....
|
|
Do dzis nie dostalem PITu 8c.
Akcje ktore sprzedalem w 2010 kupilem bodajze w roku 2002.
Czy jest mozilwe ze ING posiadal jeszcze informacje o kupnie w roku 2002???!! i dlatego nie zostal wystawiony pit 8c ???
|
|
maja juz wszyscy ING ...... ja chyba bede musial dzwonic bo jeszcze nic nie doszlo...
|
|
maja juz wszyscy z ING ? Czy jest jeszcze ktos kto nie dostal? U mnie ciagle nie ma...
|
|
Temat:
Podatek
Mam jeszcze jedno pytanie. Po tym jak wysle ten pit-38 i zaplace podatek to przyjdzie decyzja US.Czy US wysyla ja poleconym czy zwyklym listem?. Wyjezdzam wkrotce na dluzsza delegacje i nie bede mogl odebrac tego listu..
pozdrawiam
|
|
Temat:
Podatek
wlasnie, one sa z roku 2001 , ale jak mam udowodnic ze je kupilem w 2001 (tzn przed 31.12.2003 )...?? Ja sam nie mam zadnych wyciagow juz. Chyba bede musial grzecznie zaplacic...- dobrze ze kwota nie jest wysoka..
|
|
Temat:
Podatek
Czesc,
mam pytanko.Otoz w roku 2001 kupilem kilka akcji (kwota nie duza ). W 2010 je sprzedalem i zamknalem konto.Mam pytanie : Bede musial zaplacic podatek od calej sprzedazy ,problemjest ze nie mam zadnych rachunkow z kupna a dm twierdzi ze tez nie bo trzymaja wszystko tylko 5 lat. Mam napisac wyjasnienie do us jak sie sprawa ma czy to olac i od razu zaplacic podatek od calosci sprzedazy...?? Jak myslicie?
pozdrawiam.
|
|
Czesc,
czy dostal ktos juz 8C z ING - Slaskie? Jeszcze tydzien do konca lutego a ja nic nie dostalem..
|
|