PARTNER SERWISU
itydxopu
tuscer

tuscer

Ostatnie 10 wpisów
Generalnie Panowie majs problemy z placeniem za uslugi, poczytaj w necie. Ja osobiscie nie jestem przekonany ze w przypadku obligacji nie bedzie podobnie, wiec bym nie ryzykowal

Kod:
Mod: Bez podania źródła informacji powyższa wypowiedź to insynuacje. Proszę brać odpowiedzialność za swoje słowa.

czemu wszyscy robia halo z tej nowej emisji?!?!? byla o tym mowa w DI rok temu, jak ktos nie czyta lub nie rozumie tego co jest czarno na bialym to pretensje do sibie. poza tym nie spolka robi emisje tylko moze zostac zobligowana do tego przez gize, nie wiadomo kiedy, a nawet jesli to jest top chyba 6 kapitalu, nie chce mi sie liczyc teraz

DGP pisze dzisiaj że przyszłośc gier to gry na mobile i zastanawia się nad tym nawet CDR. Przejęcie?:). A jeśli chodzi o RB to piszą że powinno być już 50 tys pobran w 6 dni. Piekny wynik. Pogratulowac

Polecam też Polygamię garść przydatnych informacji
polygamia.pl/Polygamia/1,96455...

topfacet napisał(a):
Pewnie jest, ale wiesz to nie to samo co miec swoje stoisko.

Na takich targach grę się prezentuje na prywatnych spotkaniach największym dystrybutorom jak np. Apple a nie na stoisku indywidualnym graczom zwłaszcza że debiut gry jest w Q4

wycena nie byla przesadzona. giza nie wchodzila (nigdy;) po to zeby stracic. spolka ma plam w ktory w przeciwienstwie do reszty newconnectowych braci z brazy, do mnie przemawia.

EnergyMustFlow napisał(a):
Witam.

Ale z tego co wiem, to akcje serii B zostały zaoferowane prywatnym inwestorom po cenie 0,34 zł. Więc kto tutaj tak mocno dołuje cenę i w jakim celu?

Pozdrawiam

No dokładnie to trochę od czapki. Widać kilka osób czekało na +200% a że nie jest to spółka spekulacyjna to wywalili swoje pakiety. nie sądze żeby to niżej spadło

W ostatnich miesiącach DA łyknął naobcasach, tiktak, jakja, fashionstyle to w sumie ok:
- 300k UU w portalach / mies
- 10 mln odslon w portalach
- 250k UU w bazie mailingowej
Patrząc na to co było wcześniej to odpowiednio wzrost grupy styl.fm o:
- 40% UU w portalach
- 40% odslon w portalach
- 100% UU w bazie mailingowej
Z tego wynika że przychody (i zyski) powinny wzrosnąć o o 25-50% w stosunku do tego co realizował DA/Styl.fm przed akwizycjami. Przekladajac na wyniki za ostatnie 4 kwartaly daje to wzrost o 1-2 mln zł przychodów i 0,3-0,5 mln ebitda i 0,2-0,4 mln zysku operacyjnego w skali roku

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 15 kwietnia 2014 17:43:15
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,223 sek.

cmmyctse
fdakgltb
ostokxwz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wlyavcud
xznaavju
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat