mathu napisał : Cytat:O bananowości naszej giełdy nie świadczy brak wycofania Petrola z obiegu, tylko przewaga chciwych dawców kapitału nad myślącymi inwestorami. Gdyby większość uczestników rynku posługiwała się mózgiem, a nie jajami, to Petrol byłby wyceniany na 1 gr. I w tej wypowiedzi jest zawarta cała istota inwestowania w walory Petrola. Jeżeli ktoś nie potrafi przeczytać tego ze zrozumieniem, niech się trzyma z daleka od giełdy, a od tego waloru w szczególności. Z noworocznymi życzeniami samych dobrych inwestycji w 2012r P.
|
Cytat:Jako że nie należy podejmować decyzji wpisami z forum, chciałbym do tego dodać pewne sprostowanie mianowicie, czytajcie wpisy Pana Infy, muszę przyznać iż dzięki Niemu wyleczyłem się z choroby o nazwie PETROLINVEST, za co serdecznie Mu dziękuję - nie wiem jak Mu się odpłacę, jak Pan będzie w Gdyni to zapraszam. Choroba ta jast bardzo niebezpieczna, zarażliwa i trudna do wyleczenia, ale decyzje każdy podejmuje sam. Jeszcze raz pozdrawiam Pana Infy. Mam cichą nadzieję, że zarówno dziecinne i żałosne wypociny niejakiego Irfy jak i powyższego asaliah nabiorą w końcu treści i formy odpowiedniej dla tego szanowanego forum giełdowego...
|