Raport bieżący nr 15 / 2009 Data sporządzenia: 2009-05-06 Skrócona nazwa emitenta ORCO PROPERTY GROUP Temat Orco Property Group informuje o przerwie w walnym zgromadzeniu Podstawa prawna Inne uregulowania Treść raportu: W czwartek 30 kwietnia 2009 roku w siedzibie spółki odbyło się Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Orco Property Group. Po dyskusji Walne zdecydowało o przełożeniu na późniejszy termin Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy spółki zwołanego w celu zatwierdzenia zaudytowanego jednostkowego i skonsolidowanego sprawozdania finansowego spółki za rok 2008 oraz w celu przeprowadzenia statutowych wyborów członków organów spółki.Podstawa prawna publikacji art.56 ust.1 w zwiazku z ust. 6 ustawy o ofercie publicznej.
|
|
Temat:
ELZAB
Michail napisał(a):Witam,
Prosiłbym fundamentalistów o analizę tej spółki; według mnie nic w raportach nie odzwieciedla potrzeby takiej przeceny: wzrost przychodów, kapitału pracującego a nawet gotówki... a może się mylę? Ciekaw jestem Państwa spostrzeżeń. Ja również przyłączam się do prośby autora posta wyżej i prozę doświadczonych inwestorów o krótką analizę spółki. Pozdrawiam
|
|
Również ja zakupiłem pakiecik i sadzę, że nie zrobiłem źle, jak tylko odpuszczą pilnowanie kursu na obecnym poziomie zapewne zobaczymy ładną stopę zwrotu, a przynajmniej taką mam nadzieję
|
|