Zaangażowanie USA na teatrze wschodnioeuropejskim jest w interesie Chin. Stany będą dążyć do zakończenia wojny w Ukrainie, by przekierować zasoby na Tajwan.
|
|
Właśnie dostałem setki maili z zaległymi powiadomieniami, więc myślę, że powinno być już wszystko w porządku :)
Dziękuję za pomoc.
|
|
Dokładnie tak.
|
|
Witam,
Podepnę się tutaj. Subskrybuję portfel Cztery Fazy Rynku i mimo zaznaczonego obserwowania podforum "Biuletyny tygodniowe" oraz "Zmiany w portfelu" nie dochodzą do mnie na maile powiadomienia o nowych postach. Adres email w profilu mam poprawny, w spamie ich nie ma.
Dziękuję z góry za pomoc.
|
|
Temat:
PHOTON
Ciekawy temat, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, co dzieje się - i będzie się działo - z cenami energii. Moim zdaniem przed spółkami OZE bardzo ciekawy okres. Zwracam uwagę również na „mniejszego brata” z branży - czyli Novavis.
|
|
Temat:
NOVAVIS
Proszę o analizę fundamentalną spółki. Ciekawe rzeczy zaczynaja się dziać w wynikach od dwóch kwartałów.
|
|
Czeka mnie podobna historia. Znalazłem kupca na akcje spółki, którymi obrót na GPW jest zawieszony. I tutaj pytanie: jak powinna wyglądać poprawnie sporządzona umowa? Byś może ktoś dysponuje wzorem, bardzo by mi to pomogło.
|
|
A tak w temacie ostatnich raportów spółek z NC - co sądzisz o wynikach Unified?
|
|
Voicetel?
|
|
Rozumiem, że to zakup spekulacyjny? Ostatnie informacje że spółki są nienajlepsze...
|
|
Trzymasz nadal OPG? Czy plotka o możliwym wezwaniu wydaje Ci się prawdopodobna?
|
|