Temat:
INPOST
Czy są jakieś zasady odnośnie ustalania ceny przymusowego wykupu? Czy cena przymusowego wykupu może być niższa niż cena w poprzednim wezwaniu?
|
|
Rozumiem, że w funduszach także pracują ludzie kompetentni. Czy pozwolą się panu Brzosce nabić w butelkę?
|
|
Temat:
INPOST
Przepraszam, nie jestem w tym biegły. Co się może stać, jeśli im tych akcji nie sprzedam?
|
|
Przepraszam bardzo, ale nie rozumiem. Czy to oznacza, że mogą mnie zmusić, do tego, żebym sprzedał im swoje akcje po cenie, którą sobie ustalili? Czy to jest zgodne z prawem?
|
|
Temat:
INPOST
Ja wiem skąd pochodzą te 2-3 PLN. Wyliczenia wynikają ze wzoru: Asc = arctg(-cos(2 × π × J) / (sin(2 × π × J) × cos ε × sin ε × ctg(½ × π - φ))) gdzie: J oznacza czas gwiazdowy w postaci ułamka doby, ε oznacza kąt nachylenia płaszczyzny równika niebieskiego do płaszczyzny ekliptyki. ε = 23.452294 - 0.0130125 • t2-1.64 • 10 - 6 • t2^2 + 5.03 • 10 - 7 • t2^3 φ oznacza szerokość geograficzną miejsca wydarzenia. I teraz wszystko jasne, prawda?
|
|
Czy ja dobrze widzę dywergencję na RSI i ROC? A przed chwilą było wybicie z linii trendu spadkowego przy sporym wolumenie. Może się sprawdzą rekomendacje o ponad 30 procentowym wzroście.  kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
JWCONSTR
 kliknij, aby powiększyćNie znam się za bardzo, więc chciałbym zapytać. Czy mnie się wydaje, czy widać tu dywergencje? (RSI i ROC idzie w górę, a cena w dół) Czy może to oznaczać lukę wyczerpania na wysokości 4,50 ?
|
|