mam pytanie czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tą spółką raport mieli super wszystkie wskaźniki ok a tu taka klapa kupiłem po 28gr i liczyłem na szybki zysk a tu taki dołek?
|
Temat:
GETIN
moje doświadczenie z tym bankiem jest takie złożyłem wniosek o refinansowanie kredytu z zł na chf i miało to być szybkie i bezbolesne gdyż dochody , regularna spłata rat przez trzy ostatnie lata kredytu w złotych jak też 100% wzrost wartości nieruchomości wskazywałoby na to że nic tylko załatwić formalności Jednak okazało się że w to wszystko nie jest takie proste i po skompletowaniu wszystkich zaświadczeń czekałem na wiadomość ponad miesiąc po czym okazało się że zaświadczenie już są nieaktualne więc trzeba nowe po złożeniu nowych znowu czekałem dwa tygodnie i wtedy się okazało że kwota z mojego zaświadczenia o zarobkach różni się od kwoty przelewów bankowych /co wynika ze specyfiki pracy/ więc chcieli dostać zaświadczenie z banku że firma odprowadza od moich poborów odpowiednią kwotę składek jednak w zusie zeszło im kolejne 2 tygodnie więc moje zaświadczenie znowu było już przeterminowane itd ps. \ 1. reasumując uważam ten bank za niepoważny a ludzi tam pracujących za ostatnich matołów\ 2. jeżeli każdego uważa się za oszusta to po co reklamować się z kredytami 3. Jeżeli pan z banku uważa że zostało popełnione fałszerstwo w zaświadczeniu o dochodach to można to zgłosić na policję bo jest to przestępstwo ścigane z urzędu więc zaraz by się sprawa wyjaśniła czy cyganię ja, główna księgowa firmy zatrudniającej 1000ludzi czy może w banku mają chore przepisy 4. Podziękowałem więc za współpracę temu bankowi i przestrzegam innych że szkoda czasu pozdrawiam
|