Do kiedy można zgłaszać swoje wierzytelności w sądzie wrocławskim ?
|
|
Ma ktoś już kasę z wykupionych obligacji ?
|
|
Odsetki BST1018 zaksięgowane na koncie .
|
|
3,5 mln na koniec kwietnia 2015 + 3 mln teraz uplasowane .
Proszę popatrzeć na zyski firmy .
|
|
Według mojej skromnej opinii spółka za dużo się zadłuża na rynku "obligacji" . Ale to jest problem przecież tylko obligatariuszy .
|
|
Cena na Catalyst 96% . Dziwię się że dopiero teraz obligacje zaczynają nurkować . Polbrand jest obciążony złą prasą "nagonka na węgiel importowany ze wschodu" . Do sejmu mają trafić ustawy o węglu importowanym .
Niestety ruski węgiel to jest syf , szybko się spala , ma dużo kamienia i popiołu , jest nisko energetyczny - wiem co piszę bo siedzę w temacie .
|
|
Potwierdzam , 2cp0914 obligacje wykupione ... przepraszam za sianie zamętu i brak cierpliwości .
|
|
Informuję że 2cp0914 nie zostały wykupione .
Odsetki zostały zaksięgowane , dopisane za ostatni okres rozliczeniowy .
Czyżby "Kolejna wtopa na Catalyst" .
Może u forumowiczów jest weselej na kontach .
|
|
Odsetki wpłynęły .
|
|
Macie informację czy PPG wykupiło ppg0914 ?
|
|
Co sądzicie o obligacjach PPG 0914 . Na 10 września przypada wykup za 6,5 mln plus odsetki . Obligacje chodzą w okolicach nominału , wyniki kwartalne (za ostatnie 4 kwartały)słabe , perspektywy do "normalnej" prowadzonej inwestycji w Rosji jakoś stoją w miejscu . Nie wiecie czy spółka będzie ratowała się reemisją.
|
|
WLO0516 brak odsetek na koncie .
|
|
Słabe wyniki , ostrzeżenie z Knf . A obligacje sobie chodzą w okolicach nominału .
|
|
MBR0814 kapitał i odsetki zaksięgowane na koncie .
|
|
Odsetki wpłynęły terminowo .
|
|
Ktoś coś wie na temat niewykupionych serii obligacji .
|
|
Odsetki zaksięgowane.
|
|
W Xtb ciągle brak odsetek .
|
|
U mnie coś kapnęło wygląda na to że wykupili ale odsetek brak . Konto w xtb , chyba czas na zmianę / przeniesienie rachunku do "komercyjnego bm".
|
|
Odsetki wpłynęły terminowo .
|
|
Jedna z ostatnich ofert emisyjnych.... coś mi się obiło że ktoś z "wierchuszki" wkłada kasę na obligacje. Pewnie włożył również w świeże grudniowe obligacje ... i teraz z nich wychodzi . Ojoj trzeba wizerunek firmy poprawić , najlepiej w zyskach .
|
|
2014-05-06 2014-08-06 2014-11-06 2015-02-06 2015-05-06 2015-08-06 2015-11-06
|
|
ADM0415 coś tam zgodnie z harmonogramem kapnęło .
|
|
2CP0914 odsetki wpłynęły na konto .
|
|
W moim przypadku odsetki zostały zaksięgowane około godziny 11 ; po interwencji w moim biurze .
|
|
U mnie na koncie ciągle brak odsetek .
|
|
 Brak odsetek z FFI0315 czyżby znowu opóźnienie
|
|
W listopadzie 2013r. rozmawiałem i Panią K...... z Cashflow , obiecywała że wchodzi jakiś tajemniczy inwestor i dokapitalizuje w/w spółkę . Teraz jak dzwonię to sekretarka odpowiada że prezesa nie ma/wyszedł/jest na spotkaniu/itp.
|
|
DKP0214 ODSETKI ZAKSIĘGOWANE NA KONCIE .
|
|
DKP0214 kapitał na koncie , odsetek na razie brak ?
|
|
EKA1115 odsetki zaksięgowane na koncie .
|
|
ADM0415 w XTB zaksięgowane przed chwilą
|
|
Odsetki zaksięgowane na koncie EKA0715 .
|
|