PESEL naszego Romualda to 71082302436 - zbieżny z datą urodzenia poszukiwanego
|
|
A co z procesem karnym Dr Nauk Medycznych i Konsula Honorowego Królestwa Belgii? Apelował od wyroku I instancji?
|
|
Ktoś się orientuje, czy są próby pozywania Skarbu Państwa za zaniechania instytucji nadzorujących? Raport NIK był dla nich mocno negatywny
|
|
A w jakiej formie się kontaktują? Ja nic nie dostałam
|
|
Czy ktoś ma wiedzę, czemu tak długo trwa podział środków ze sprzedaży nieruchomości zabezpieczającej serię A? To już prawie 2 lata
|
|
Temat:
IDEABANK
W sumie to dziwne. Przejęciu podlega zorganizowana część przedsiębiorstwa Idea Bank SA a nie osoba prawna Idea Bank SA. Idea Bank SA pozostaje podmiotem prawa (patrz komunikat). Czyli nadal jesteś właścicielem akcji - tyle, że "wydmuszki". Na GPW ich nie sprzedaż ale w umowie cywilnoprawnej dla potrzeb podatkowych chyba masz prawo
Przedsiębiorstwo Idea Bank S.A. i jego zobowiązania, z wyłączeniami wskazanymi w decyzji Funduszu, zostaną przeniesione do Banku Pekao S.A. Bank, wobec którego została wszczęta przymusowa restrukturyzacja nie będzie prowadził działalności bankowej. Pozostanie natomiast podmiotem prawa i uczestnikiem obrotu prawnego.
|
|
Ok, jeżeli nie amortyzują nominału to faktycznie mam zbyt mało. Dzięki
|
|
Na podstawie pkt 11 lit. _c_ Warunków Emisji Obligacji serii T [WEO] wyemitowanych w dn. 4 sierpnia 2017 r. w liczbie 8.008 szt. i oznaczonych przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych kodem ISIN PLMRVPL00156, Marvipol Development S.A. [Emitent] informuje, że na dzień 4 sierpnia 2020 r. przypada określona w WEO pierwsza okresowa amortyzacja obligacji serii T [Amortyzacja].
U mnie nie ma, co u innych?
|
|
@Maupa "Wypozyczylabys" weksel jego.wystawcy?
|
|
Z zawiadomienia: II. Dotyczy Obligatariuszy Obligacji posiadających formę dokumentu Spółka zwraca się niniejszym do Obligatariuszy, którym przysługują prawa z Obligacji mających formę dokumentu, aby w terminie do dnia 30 kwietnia 2020 r. (włącznie) złożyli dokumenty tych Obligacji do depozytu Spółki (o ile dotychczas tego nie uczynili) i nie odbierali ich co najmniej do daty otrzymania świadczenia, o którym mowa na wstępie niniejszego pisma.
Czyli mam oddać dłużnikowi dokument potwierdzający moją wierzytelność???? Jest jakaś podstawa prawna takiego wymagania?
|
|
|
|
Opublikowali raport roczny za 2017? Miał być 15.05.2018 - nie widzę komunikatu
|
|
Czy ktoś wie jaki komornik prowadzi egzekucję na zlecenie administratora hipoteki?
|
|
Faktycznie. Mój błąd.
|
|
Dzisiaj powinien być kupon od WSE1016, u siebie nie widzę. Jak pozostali?
|
|
DRIVER77 napisał(a):Cytat:Polfa S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”) informuje, że Zarząd Emitenta prowadzi zaawansowane rozmowy z potencjalnymi inwestorami, na temat możliwości dofinansowania Emitenta. Na chwilę obecną Zarząd Emitenta nie jest jednak w stanie określić terminu zakończenia tych rozmów, ani określić prawdopodobieństwa uzyskania dofinansowania w efekcie tych rozmów.
Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”. www.polfa.eu/pl/relacje-inwest... I po rozmowach...? www.bankier.pl/wiadomosc/POLFA...
|
|
Mail z 06.03. - nic nie wyjaśnia
Szanowny Panie,
Stan sprawy na dzień dzisiejszy pozostaje bez zmian. Wszystkich zainteresowanych poinformujemy niezwłocznie po tym jak nakaz zapłaty się uprawomocni lub otrzymamy zarzuty od strony przeciwnej. Wówczas będziemy także informować o podjęciu dalszych kroków mających na celu wytoczenie nowego powództwa.
Z wyrazami szacunku,
Tomasz Garncarek
|
|
Ktoś zna numer ksiegi wieczystej na której seria A jest zabezpieczona?
|
|