Temat:
11BIT
|
|
Temat:
11BIT
FP ma obniżkę na humble, tylko, że odbywa się to na zasadzie, że obniżkę otrzymuje się po zebraniu jednego stempelka, czyli tak naprawdę to chyba od razu (bo dostaje się je za odwiedzanie strony). Tutaj jest info: www.humblebundle.com/mission/s...Trzeba pamiętać jeszcze o zniżce 10% dla subskrybentów Humble Monthly. Np. mi cena po dodaniu do koszyka wychodzi €25,1. Active Discounts: 7% off Frostpunk Humble Monthly Subscriber (10% off)
|
|
Temat:
11BIT
patrzysz na datę dołączenia użytkownika, a post jest z Wt gru 05, 2017 10:22
|
|
Temat:
11BIT
ten główny banner od września nie wyświetla wszystkim tego samego. To co na nim jest jest chyba zależne od tego jakie gry masz na koncie, jakie gatunki masz na wishliście, jakie gry polcają Twoi kustosze itd www.gry-online.pl/S013.asp?ID=...ja nie mam This War of mine na tym głównym sliderze, ale pewnie dlatego, że tę grę juz mam na koncie. Sprawdziłam i na koncie brata jest ich banner
|
|
Temat:
11BIT
moim zdaniem również przy takim poziomie sprzedaży nie ma co robić wielkich obniżek (>20%) tylko po to, żeby być w TOP10, bo i tak z -10% powinniśmy być wysoko, a mnie jako klienta i gracza mocno denerwuje fakt, że kupię coś na premierę lub w jakiejś promocji, a po tygodniu pokazuje się jeszcze lepsza promocja, jeszcze 10-20% różnicy nie robi, ale przy >30% już się żałuje, że się nie poczekało tej chwili. Problem jeszcze większy jak się nawet nie zdążyło pograć. Mam też nadzieję, że gry zbyt szybko nie pozwolą wrzucić do Humble Bundle lub innych tego typu akcji, a wiem, że sporo osób może na to czekać, bo poprzednie gry 11bit już parę razy w nich się znalazły. Niech poczekają na to co najmniej z rok, jak już gra zdąży zaliczyć obniżki o 75% i więcej.
|
|
Temat:
11BIT
Tylko informuję, żę Tales from the Borderlands nie jest kolejną grą z serii Borderlands, jest to zupełnie inna gra z innego studia, ale związana jedynie uniwersum i marką z serią Borderlands. Gra jest od Telltale czyli tych od The Walking Dead i Wolf Among Us, więc mamy tu połączenie dwóch bardzo znanych dla graczy rzeczy: marki Borderlands i talentu do opowieści studia Telltale. brazyliana7 napisał(a):Dobrze,jak taka super to dlaczego po 1 dniu jest upust 10% ? często tak jest z preorderami, że mają mały upust. Taki bonus dla zagorzałych fanów. Na Tales of the Borderlands promocja kończy się dziś o 19:00. Ta gra jest epizodyczna i na razie wyszedł tylko pierwszy.
|
|
Temat:
11BIT
albercik8503 napisał(a):Czy ktoś z Was wie jak wycenia bestsellery Steam? wg ilości czy wartości sprzedaży? bestsellery na Steamie są według wartości sprzedaży, a nie ilości sztuk
|
|