PARTNER SERWISU
szxzgchz
logan

logan

Ostatnie 10 wpisów
adamos napisał(a):
Zalapal sie jakis szczesliwiec na te papiery? Imponujacy wzrost jak na 2tyg ,przypomina mi to rajd jaki byl wiosna na Dragawski Think Teraz zeby w to wejsc,to jednak zbyt duze ryzyko.. salute

ja bym powiedział, że szemrany :
08.07 - kurs spółki : 1,66 zł
28.07 - kurs spółki : 13,23 zł

wzrost w ciągu 3 tygodni : 700 %

chociaż do Drągowskiego to i tak jeszcze dużo brakuje - tam w pewnym momencie było 1800 %

z http://www.gazeta.pl :

"Sąd Rejonowy w Białymstoku ogłosił we wtorek upadłość Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego SA w Łapach (Podlaskie). W ciągu trzech miesięcy wierzyciele mogą zgłosić swoje wierzytelności do wyznaczonego sędziego. "

jestem ciekaw jak to teraz będzie - winda w dół, później może plotka o jakimś magicznym inwestorze, winda w górę, dzień później okazuje się, że to tylko plotka, jeszcze większa winda w dół i koniec

nie było mnie tu chwile...

iktorn napisał(a):
Parkietowcy ;-) poczytaj tam wątek, ostatnie 10 stron to niezły ubaw

daj spokój - stron jest 78 w tym momencie - zacząłem czytać gdzieś od 60 - trochę chciało mi się śmiać jak czytałem jak sobie wrzucają, ale 5 stron później się to już nudne zrobiło...

Alexey napisał(a):
mam taka ponura obserwacje ze jakbym to trzymal od 7,1x z jakiejs przyczyny niepojetej, to chybabym wlasnie otwieral okno w moim ladnym pokoiku na 5. pietrze. d'oh!
tylko nie zapomnij w testamencie zapisać wszystkich długów najbardziej nielubianemu członkowi rodziny ;)

mihara napisał(a):
EDIT:
zmkaniecie we FR na 6,79, nono.... 3...2...1...:)

co wedle kursu z nbp daje praktycznie równo 30 zł - więc z ceny zamknięcia u nas (29,60 zł) już niewiele brakuje - więc nie bardzo widzę z czego ma być ten odpał

inwestors napisał(a):
Analiza techniczna
PERSPEKTYWA KRÓTKOTERMINOWA
Spółka porusza się w trendzie spadkowym kreślonym od kwietnia 2007 roku. Obecnie kurs zbliżył się do linii trendu spadkowego, dlatego presja podażowa może ulec wzmocnieniu. Dopóki znajdujemy się pod poziomem 2,0, dopóty należy zakładać dalsze spadki kursu w rejon 1,4 i w dalszej perspektywie 1,15.

W przypadku negacji wariantu spadkowego, czyli nastąpi wybicie oporu 2,0, należy zakładać wzrosty do 3,5.

jak już ktoś coś kopiuje, to może by tak chociaż źródło podać ?
tutaj jest cała analiza - www.sii.org.pl/analizy/spolka,...

dzisiaj znowu cuda na papierze

od 5.80 do 9.20, czyli wahania ~44% w stosunku do ceny odniesienia (7.60)

stillo1 napisał(a):
nocnygracz napisał(a):
No i doczekalismy pieknych czasow, cierpliwosc poplacila.

Skad ten gwaltowny wzrost wczoraj ? Nigdzie nie znajduje zadnej informacji.

a skąd ten gwałtowny wzrost dzisiaj ?
narazie mamy "winde w górę", ciekawe kiedy będzie w dół...

gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,...

dobrze, bo nie ma straty ? źle, bo zysk spadł prawie do zera ?
może ktoś, kto "siedzi w spółce" od dłuższego czasu, skomentować ?

ja sie dzisiaj rano zawahałem i teraz żałuję - trzeba było wchodzić na maxa przy cenie 6.40-6.50 - teraz już jest 7.50 - ehh...

Także mój pierwszy post na forum a więc witam.

Może ktoś jasno i precyzyjnie powiedzieć jak jest z zobowiązaniami Krosna ?
Bo czytałem, że są zbliżone do wyceny aktywów albo wręcz nawet i większe - jak w takim razie odnosić się do windowania kursu z, powiedzmy, ostatnich dwóch tygodni - od 15-16gr do 30gr za akcję...

Jeszcze P. Sawicki się wyprzedaje - próba opchnięcia gniota naiwnym ?

Jak Wy się na to zapatrujecie ?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 28 grudnia 2011 21:20:06
Liczba wpisów: 14
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,227 sek.

hsiirium
vcmqxmmb
cvxbwohq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bxdtnekp
cptqargc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat