Temat:
AMBRA
Ja to raczej jestem artystą grafikiem i designerem, ale w lutym widziałem to tak, że dzisiaj staję się inwestorem, i 3 dni ślęczałem co należy kupić. Wyszło mi Groclin, Prosper i Ambra. Ją wybrałem, bo w całym okresie życia spółki na GPW była tylko jedna świeca w górę na 19 zł, reszta czasu to tak na prawdę 8-9 (a więc wg mnie właściwa wartość) - dlatego też kupiłem ją średnio po 1,38. Gdybym kupił Groclin zarobiłbym nieco więcej, ale Ambrę znam osobiście. W sumie wszystkie spółki poszły od 200-300% w górę. To niezła analiza jak na początek. Teraz sprzedałem tyle, aby wyciągnąć co włożyłem, a że zostało dużo, to będzie taka emeryturka... Tyle od serca dla Was i pamiętajcie cena to 9 zł !!! dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
Będzie dobrze - możesz to nazwać przeczuciem, ale w istocie to nie ważne. IV kwartał roku to dla nich połowa roku księgowego, bo liczą się od czerwca do czerwca ... Spokojna głowa, do WK możecie kupować. dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
rośnie i rosnąć będzie gdyż wyniki rekordowo dobre będą w tym roku ... dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
rynek wina rośnie ... zobaczcie na metody wyceny choćby w tym portalu. 6 zł to absolutne minimum, 9 optimum. Za 10 oddam wszystkie akcje ;-) dynamic since 1989
|
|
SlawekW napisał(a):Naprawde dobry artykul money.cnn.com/2009/05/29/marke...Cytat:If you sold in May and went away, you'd have missed out on more decent gains for stocks. It just goes to show that trying to time the market is a silly idea. Klasyczny "obalacz mitów". Jeślie będzie powszechne zapotrzebowanie i nie naruszę praw autorskich, to chętnie stworzę polska wersję.... przetłumacz proszę, to pewnie moja ostatnia wola na tym portalu ... przed egzekucją WaDog-a dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
witam wszystkich na tym wątku (zwolenników i tych, co na mnie krzyczą), życzę uzyskania WK na AMBRZE, a ponieważ WatchDog zaraz mnie ****** - chciałem się tylko pożegnać z Wami. Niech żyje socjalistyczny portal StockWatch, którego lubiłem ze względu na zakładki "wycena spółki", a nie lubiłem za to, że miałem "Wilekiego Brata" nad sobą, czułęm się skrępowany, spętany - i nie miałem paru innych fajnych funkcji jak w innych miejscach. Będzie mi ciężko bez Was Towarzysze, ale trudno. Tak więc Sztoby Pała Stajała i Diengi Byli. Nara. dynamic since 1989
|
|
Temat:
REGNON
Ups... Czy mają jakiekolwiek szanse na wyjście z impasu ? Ja chętnie bym w tym pomógł, bo znam od 20 lat animatora spółki i jego ludzi. Kiedyś mocno handlowaliśmy komputerami, a gdy nadszedł czas mojej plajty, mocno mi pomogli i warto się teraz zrewanżować ! Niech się ktoś odezwie ! dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
1. Zbierzmy się do kupy, Ci co mają o tym pojęcie, Ci co stracili, Ci co czekają od 1,2 oraz Ci co są wierni fundamentom, a te są tutaj ZŁOTE !!! 2. Spółka jest pewna, jest liderem, niemiecka matka ma się dobrze, nikt nie planuje zwałki, wyniki i codzienność potwierdzają to 3. Zbierzmy z wszystkich portali, wortali i forum ludzi, co mają AMBRĘ (***adres gg skasowany-moderator***), a ja na szybko sypnę stronkę z tym gremium - każdy będzie widział każdego) 4. Ustalmy, że nie sprzedajemy, albo że sprzedajemy, albo cokolwiek ... 5. Patrzmy co będzie się działo - a będzie się działo... Znam ludzi co montują spory szmal na zakupy tego waloru (może dlatego kurs nam leci w dół, bo już zaczęli ?) dynamic since 1989
|
|
wracając do merituuuuuum, czyli kiedy koniec bessy, INFORMUJĘ ŻE: KONIEC BESSY był w okolicach połowy lutego, obecnie idziemy w hossę, czego sobie i Państwu (i WatchDogowi) życzę, bo papieru mam tyle, że żadna d... tego nie zużyje. A kasa by się przydała. Stąd też prośba: KUPUJCIE PAŃSTWO KUPUJCIE, w szczególności AMBRĘ bo to najlepsza wisienka na torcie nowej hossy. Tak piszą ...dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
|
|
Temat:
AMBRA
zobaczycie - jutro dobre wyniki i dojdziemy do ceny 3,50 a do końca maja 4, czerwiec 5, a w lipcu po wynikach rocznych 6 ... Tak sądzę. dynamic since 1989
|
|
Temat:
AMBRA
do wartości księgowej dojdziemy w lipcu ... dynamic since 1989
|
|