PARTNER SERWISU
keolcshq
MarcinLasza

MarcinLasza

Ostatnie 10 wpisów
Po zakupie 100% udziałów Dazumi zmieniono nazwę i strategię firmy. Dofinansowanie 10 mln zł do projektu też daje do myślenia. Proszę dokładnie poczytać o tej spółce. E-commerce jest mocno zaniedbane w Polsce, to odpowiedni moment.
Kod:
Na forum jest bezwzględny zakaz:
[...]
c. naganiania, tj. nakłaniania pośrednio lub wprost do kupna bądź sprzedaży akcji

Klasztorne to teraz Stoppoint S.A, warto się zainteresować spółką, od poniedziałku wychodzą z alertów i wracają na notowania ciągłe. Więcej info:
stoppoint.pl

pozdrawiamwave

Nie wiem czy to takie fajne... Mam konto premium czy abonament i nie mogę pobrać tego prostego badziewia. Straciłem 10 minut na przeszukiwaniu stron i znajdowaniu kolejnych nieaktywnych linków do pobrania... Żenada!!
Abonament to kosmiczna cena jak na oferowany kicz na tym portalu. Strony ładują się jak muły bagienne i powiem szczerze, że bałbym się inwestować na giełdzie przy współpracy z tym portalem. Mam jeden ulubiony i ten się do niego nie umywa. Nie będę podawał jak się nazywa bo nie o to chodzi. Wybieranie swojego ulubionego to nauka inwestowania, tego nie da się przejść na skróty...

Oferowany skrypt w excelu oczywiście badziewny...
Prowadzić go można jedynie chyba do szpanu, aby pokazać znajomym jakie się to ma obroty...

Badziew, badziew i jeszcze raz badziew!!!

Nie kupujcie abonamentu!!! Możecie lepiej zainwestować swoje pieniądze!

Szukałem czegoś pomocnego żeby ulepszyć swój arkusz który usprawnia moje transakcje i powiadamia mnie o istotnych, dla mojego interesu kwestiach. Użytkowanie mojego dzieła to czysta przyjemność, pozwala mi to na podejmowanie szybkich decyzji co przekłada się na zyski. Dzięki temu inwestowanie na giełdzie staje się jeszcze przyjemniejsze;) Nie podzielę się nim ponieważ uważam że każdy szanujący się inwestor powinien sam stworzyć takie arcydzieło;)
Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 2 października 2017 15:14:30
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,241 sek.

rtpjxqpa
eolbdxdq
jrdmonib
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mgdphkpj
ejnenknp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat