O ile dobrze pamiętam prezes ULT zapowiadał, że będą szli w kierunku mniejszej ilości bardziej wartościowych projektów, chociaż na pewno nie zrezygnują zupełnie z "drobnicy". Natomiast w ostatnim akapicie wymieniłeś zdecydowanie za mało projektów z potencjałem. Mr. Prepper (wszystkie konsole), Car Mechanic Simulator 18 (Nintendo), UBOAT (wszystkie konsole), Drug Dealer Simulator (Nintendo), Builders of Egypt (wszystkie konsole), Train Station Renovation (xbox i Nintendo), Farm Manager 2021 (wszystkie konsole), UFS (PS) i Ultimate Fishing Simulator 2 na PC i mobile w 2021 (nie wiem czy konsole będą jednocześnie czy później) oraz Thief 2 i Ultimate Hunting Simulator w 2022. Do tego mnóstwo gier takich jak Drill Deal, Pope Sumulator, Demolish & Build 2021, Treasure Hunter Simulator na Nintendo, które może i mają mniejszy potencjał, ale zebrane do kupy prawdopodobnie dadzą ekwiwalent jednej świetnej premiery. Nie twierdzę, że wszystkie te gry to murowane hity (zwłaszcza strategiczne na konsolach...) - trzymam się określenia "z potencjałem" :) Każdy może sobie zobaczyć pełen plan premier tu: ultimate-games.com/plan-premie...
|
Ok, dzięki za info.
|
Hej! Od wczoraj przestały przychodzić mi na maila alerty giełdowe. Czy to jakaś szersza awaria, czy tylko u mnie tak?
|
Temat:
UNIMOT
Dzien dobry, czy mozna prosic o analize techniczna?
|