Temat:
FARM51
Dowiem się w raporcie za 2 q
Mam czas żeby poczekać na konkretne informację, nie inwestuje wszystkich środków w 1 spółkę ... jedno jest pewne że nie puszczą żadnych informacji cenotwórczych dopóki mniejszościowi nie zgodzą się na emisje nowych akcji dla zarządu , dlatego na tym WZA ma być pospolite ruszenie ze wsparciem SII tak żeby wprowadzić zmiany w uchwałach z korzyścią dla wszystkich .
|
|
Temat:
FARM51
Radzę prześwietlić spółkę i zobaczyć z kim podpisali umowę (my.games) To że obie gry są w EA to już nie mam sił tłumaczyć, jak skończą je w 100% wtedy zobaczymy jak grywalne są naprawdę.
My. games gwarantuje pomoc w dokończeniu WW3 i infrastrukturę serwerową... Grę czeka totalny restart + efekt WOW po wprowadzeniu nowych animacji ...
Nie dziwie się że nie zarabiają skoro od kilku lat mają dwie poważne gry w produkcji, na to przyjdzie czas po wydaniu pełnych wersji ;)
Jeżeli ktoś liczy na szybki zarobek to na tą chwilę spółka nie jest dla niego , ale na longterm jak najrbardziej.
Co do ilości akcji które posiada zarząd... Po to zwołane jest WZA, kwestia wypracowania wspólnie porozumienia tak żeby żadna ze stron nie była pokrzywdzona.
|
|
Temat:
FARM51
Wypadało by już w końcu zakończyć tą całą gów..burzę z zarządem i dojść do porozumienia . Myślę ze oni też nie maja juz za dużo czasu na przepychanki z akcjonariatem bo my.games jest gotowy na kampanię marketingową ... Trochę wkurza fakt ze spółka z ciekawszymi projektami na gamedevie wystartuje jako ostatnia ale jak to się mówi na każdego przyjdzie pora ;)
|
|
Temat:
KCI
Witam, dlaczego nikt się nie interesuje spółką skoro jest tak niedowartościowana ? Przecież tutaj już dawno powinno być 2-3 zł
|
|
Temat:
ONEMORE
Coraz większe zainteresowanie gra i wysokie miejsce na wishlist na steam
|
|
Temat:
FARM51
Nie sądzę żeby któraś że stron mogła się wycofać w tym momencie, wszystkie portale branżowe trąbią o tym od wczoraj... Obie strony ogłosiły już że negocjacje zakończone sukcesem. Pozostaje tylko czekać na szczegóły umowy 💪👍
|
|
Temat:
FARM51
Idą na wschód i to jest wg bardzo dobry kierunek 👍 w Rosji Cod zakazany a W Chinach dostali nagrodę. Baza graczy do zdobycia jest ogromna i na pewno zarabia nap tym krocie 💪💪
Cierpliwość =sukces Pozdrawiam
|
|
Temat:
FARM51
Witam wszystkich , jestem nowy na portalu i GPW... Rzadko się udzielałem jak do tej pory. Moderator:usunięto treść niezgodną z regulaminem forum Przeżyłem już nie jeden horror na tej spółce i zastanawiam się czy ostatnie info to już nie przesada... Jeżeli możecie coś doradzić bo napewno więcej w życiu widzieliście na giełdzie... Osobiście wierzę w tą grę i wydaje i się że na takim etapie to by był strzał w kolano żeby wypóścić lipne info... Chyba takim czymś może się zainteresować KNF?
|
|
Temat:
ONEMORE
Cytat: mnie zastanawia ta gra strzelanka w któresj sie nie strzela , hym ? co to moze być z tego ma ktoś jakiś pomysłgra ktos ma opinie ??? Wg mnie gra ma duży potencjał , i zgadzam się w pełni z youtub-erem Mestre: www.youtube.com/watch?v=ObSt5W...
|
|
Temat:
ONEMORE
Myślicie ze będzie pompowanie do premiery czy po wynikach trochę się schłodzi?
|
|