Temat:
ALIOR
Na moje oko złotówka się dziś umacnia, więc zagranica może wchodzić w tani Alior.
|
|
Temat:
ALIOR
właśnie dostałem SMS że mój oddział banku (Lublin) będzie zamknięty od 01/06 do 24/08, nie wiem czy jakiś remont czy tną koszty?
|
|
Temat:
XTB
a po 7zł rzeczywiście ktoś mocno rzucał.... - tyle, że z forum bankiera ciężko wyłuskać ziarno prawdy
Czyli kurs giełdowy zmierza w tym kierunku?
|
|
Temat:
XTB
to czekamy na podanie tej ceny i oficjalne wyniki, bo na razie mamy po podaniu szacunkowych wyników wyjście jednego funduszu (co mogli inaczej rozwiązać) a teraz drugiego. Ja się może nie znam, ... ale dobrze to nie wygląda
|
|
Temat:
CCC
Może o to chodzi: "Wskaźnik ogólnego zadłużenia 90% , wzrost o 4,86 pkt." a zaraz zaciągną następne kredyty, to co zaraz będzie ponad 100% zadłużenia???....
W sumie prawie to samo co 007 napisał powyżej :)
W ogóle tu jest zachowanie sprzeczne z ekonomią, bo na wiadomość że chcą wyemitować nowe akcje rynek zareagował podbiciem kursu - a przecież Kowalski - będący posiadaczem akcji będzie po takiej emisji miał mniejszą cześć firmy
|
|
Temat:
CCC
Cytat:ale od poniedziałku powinno ruszyć. Coś wybiórczo podajesz dane, dosyć istotna jest informacja o "malutkiej" stracie za kwartał z tylko 2tyg zamkniętych sklepów w marcu Cytat:2020-04-24 07:06 Grupa CCC miała w pierwszym kwartale 2020 roku 340 mln zł straty netto
|
|
kokospl napisał(a):Skad zalozenie ,ze orlen nie bedzie zarabial? Bo tak w mediach powiedzieli? www.gov.pl/web/aktywa-panstwow..."PKN ORLEN przeznaczy kolejne 60 mln złotych na walkę z koronawirusem" też mam wrażenie że państwowe firmy będą wyręczać państwo gdzie tylko mogą
|
|