PARTNER SERWISU
kpdtlmeo
Saamaprawda

Saamaprawda

Ostatnie 10 wpisów
@bukos4
na problemy tylko Barczyński ....
Terminow publikacji raportow nam dopilnuje.Bedzie pilnował zeby te raporty za szybko się nie pojawiły, im pozniej tym lepiej. Mozna powiedzieć, ze to z obawy o zdrowie obligatariuszy i akcjonariuszy bo jak sie okradzeni ludzie dowiedzą jakie wynagrodzenia i premie pobierają czlonkowie zarządu i rady nadzorczej, to ich krew zaleje.

Na poważnie -jakie doswiadczenie i kwalifikacje ma Radoslaw Barczynski w sprawozdawczości spólki publicznej ? W 'bogatym' życiorysie Radoslawa nie ma informacji na ten temat.

Zmiany w życiorysach czlonków zarządu GB

Magdalena Nawłoka
było: "odpowiada za ogólne zarządzanie finansami spółki (budżet, kontroling, podatki, wycena) Odpowiada także za obszar HR, Kontroli Wewnętrznej, Obsługi Funduszy. Nadzoruje sporządzanie sprawozdań finansowych oraz postępowanie układowe."

jest : "odpowiada za Obszar Wycen i Analiz, Controlingu Finansowego i Budżetowania, Obsługi Funduszy a także Departament Obsługi Procesu Restrukturyzacji.”

Radosław Barczyński
było: za nic nie odpowiadał

jest: „odpowiada za obszar Finansowy, HR i Kontroli wewnętrznej. Nadzoruje sporządzanie sprawozdań finansowych. ”
www.getbacksa.pl/o-firmie/wlad...

Radoslaw przejmuje powoli obowiązki p.o. prezesa ..... Jak obstawiacie kiedy przejmie stołek ??
o Lama Gold nadal ani słowa .......
zadziwiające, uaktualniali a o LAMA GOLD znowu zapomnieli.To jednak musi byc duzy problem.
Jeśli chodzi o sprawozdania finansowe to Barczynski chyba się nie napracuje, terminy publikacji raportów odległe.

Znajomy byl wczoraj w siedzibie GB i oddal oryginały obligacji. Nie bojcie się koronawirusa można śmiało udac sie do biura, oprocz sekretarki na całym piętrze nie było nikogo.Podobno pracują zdalnie ale chyba zapomnieli przekierować telefony bo mi nie udało się dodzwonić ani razu. Na innych forach rowniez ludzie piszą ze nikt nie odbiera podanych telefonow.

Parkiet powinien uaktualnić swoja relacje z walnego.
Radoslaw Barczynski podjąl decyzję o kandydowaniu do Rady Nadzorczej GB dzialając wbrew uchwale Rady Wierzycieli nr 14/08/2018 z 22 sierpnia 2018 o odstąpieniu od wskazywania kandydatów na członkow Rady Nadzorczej GB. Był tez komunikat RW nr 7/08/2018 z dnia 30 sierpnia 2018, punkt 8:
„Rada Wierzycieli stanęła na stanowisku, że wobec braku możliwości wpływania na kierunek działalności Rady Nadzorczej (wobec odmowy zapewnienia kandydatom Rady Wierzycieli większości osobowej w składzie Rady Nadzorczej), w tym delegowania Członków Rady Nadzorczej do Zarządu Dłużnika oraz odwoływania i powoływania Członków Zarządu Dłużnika, na chwilę obecną wskazywanie kandydatów do Rady Nadzorczej Dłużnika jest bezcelowe i mogłoby zostać potraktowane jako legitymizacja aktualnych działań organów korporacyjnych Dłużnika”

Nie zapominajmy tez o artykule w Parkiecie, ze uklad GetBacku to zdecydowany sukces ……
‘Nasz’ przedstawiciel stwierdzil: „Cieszy mnie fakt, przeważająca większość tych właśnie wierzycieli udzieliła tej propozycji swojego poparcia.”
www.parkiet.com/Ludzie-rynku/3...
Przeważająca większość……. Ani słowa o kuratorze, ani słowa że wybór był tylko miedzy propozycjami dłuznika a upadłoscią. SUKCES ?? Raczej SZOPKA!!

bukos4 napisał(a):
Dłużnik nie odbiera telefonów i nie odpisuje na emaile...trudno więc coś ustalić...
Natomiast Q Securities odpowiada bardzo sprawnie. Okazuje się, że w "Q" wystarczy emailowa deklaracja, że nic się nie zmieniło...

Od kilku dni próbuję się dodzwonić do Getbacku na numery podane w komunikacie przez spółkę.Niestety albo nie mam szczęścia,albo jak widać NIC się nie zmieniło w tej spółce w kwestii traktowania obligatariuszy.

Oryginały obligacji złozyłem juz do depozytu spółki w kwietniu 2018, moje dane sie nie zmienily.
Czy tez musze wyslac maila do spolki z informacja ze moje dane pozostaja bez zmian??

chyba jednak wysle bo juz kiedys mialem problem z wydobyciem pieniedzy z depozytu sadowego, trwało to prawie rok.

krewa napisał(a):
Po niewielkich przeróbkach mamy gotowy produkt dla dziesiątków tysięcy już istniejących potencjalnych klientów.

Kołdry z wełny mają uśmierzać ból spowodowany nietrafioną inwestycją, przyspieszać gojenie się finansowych ran, likwidować skutki strat i podnosić umiejętności inwestycyjne użytkownika.

Kolor czerwony dla tych co polegli na FX, niebieski dla posiadaczy obligacji wrocławskich spółek, biel zarezerwowałbym dla GPW.
Pomysł udostępniam FOC, ale każdy % od zarobionych pieniędzy w formie podziękowania chętnie przyjmę ;)

To co prawda nie moja propozycja, ale wydaje mi sie, ze pomysl Krewy zasługuje na rozwazenie :))))))))
Radosław moze to wykorzystac na rozszerzenie profilu działalnosci GBK :))))))))))))))) to dzialka w sam raz dla niego, ma doswiadczenie i kompetencje i podobno nie ma sobie rownych.....
Tylko nie jestem pewien co do tych procentow dla Krewy :)))))))

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 25 kwietnia 2020 14:46:57
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,255 sek.

olxvsetg
nheuqdqt
rusueqqz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wfalgfqt
dmdmcbyy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat