PARTNER SERWISU
szxzgchz
butch78

butch78

Ostatnie 10 wpisów
takie wzrosty a tu cisza. może ktoś spróbuje podać zakres wzrostu z AT? dobijemy do oporu na 1,29?

ciekawe są te rozważania o spodku i kanałach, tyle że nie jestem pewien czy mają one zastosowanie do IEA na GPW bo biorąc pod uwagę ze nasz kurs podąża za kursem wiedeńskim, a PLN/EURO jest ostatnio mocno (również spekulacyjnie) ciągnięty w dół, stąd u nas wychodzi płaska korekta. spróbujcie przeanalizować wykres Wiedeński wydaje mi się ze jest bardziej miarodajny. ale to moje zdanie. z miłą chęcią podyskutję o tym :)
pozdr

a ja dobrałem 2k i siedze teraz z 22K zobaczymy, wydaje mi sie ze za jakiś bedzie bardzo ładnie.
pozdr

no własnie to nie tak ładnie, zeby info miało podbić KRS. Kilka dni temu było info ze padł huta w Czechach, Bohema cośtam, a Krosno miało przejąć ich klientów. Reakcja była zerowa. Zastanawiam sie czy tego nie wywalić....

sam kupiłem jakiś czas temu push'a z Wiednia, i bardzo polecam. fajne narzędzia mają w yym małym programiku, dużo sie z tego nauczyłem. inwestuje od około listopada a na immo udało mi sie wyciągnąc z 80%, co przy tych wzrostach nie jest świetnym wynkiem, ale ja jestem zadowolony.
Alexy dzięki za analize. Wydaje mi sie ze przy tak mocnym papierze narazie mamy korekte płaską, poszerzamy kanał troche.
Ale wczoraj sie juz troche wystraszyłem wieczorkiem ;)
pozdr

dzięki, mam nadzieje ze Alexy wpadnie tu dzisiaj wieczorkiem jeszcze.

WatchDog co sądzisz o dzisiejszym zamknięciu na IEA w Austrii? dobicie do dolnej linii kanału czy mocniejsza korekta? po wolumenie na końcu sesji stawiam na mocniejszy spadek

dzięki wielkie Watchdog. Ta informacja nie wnosi nic nowego, nie sądze żeby po dzisiejszym spadku miało sie do jakoś dodatkowo odbić na cenie akcji, zwłaszcza że była znana w Austrii przed zamknięciem, a kurs na zamknięcie rósł.

słuchajcie, wiem ze z AT wynika ze spadek miał być, tyle że wydaje mi sie ze powinien on dzisiaj być o ok 1-2 eurocenty, a reszte załatwili spekulanci, korzystając ze strachu wywołąnego ogólnym spadkiem na giełdzie. wiem ze to może zabrzmieć troche jak życzenie ale wydaje mi sie ze w poniedziałek wystartujemy z ok 52 eurocentów. co sądzicie o tym?

Alexy yarol dzięki wielkie za odpowiedź kilka dni temu, zapomniałem podziękować

Witam,
czy jesteście w stanie przewidzieć jak będzie wyglądała jutrzejsza sesja dla Immoest? Patrząc a jednej strony na powtarzający się schemat: 2 dni mocnych wzrostów, potem korekta, powinien być jutro spadek. zwłaszcza ze Austria będzie wyrównywać. Z drugiej strony dzisiejszy wzrost wygląda dość stabilnie, a cena w Niemczech w okolicach 0.43E.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 15 czerwca 2009 09:36:22
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,231 sek.

hsiirium
vcmqxmmb
cvxbwohq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
bxdtnekp
cptqargc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat