Dawno już nie pisałem. Akcje dalej posiadam

Dzisiaj miałem więcej czasu, więc postanowiłem poszukać jakichś informacji o spółce, bo wiadomo, że ona żadnymi komunikatami itp. w ostatnim okresie nas nie uraczyła (prócz raportów, które były już dość dawno). Oczywiście nie znalazłem nic, zwłaszcza interesowało mnie ewentualne połączenie, na które wszyscy, co mają akcje, czekają. Cisza. Googlując na różne sposoby dotarłem tylko do forum parkietu, gdzie przemieliłem trochę wątek i prócz treści, którą niżej przytoczę (bardziej nadaje się to do działu JOKE, jednak dotyczy bezprośrednio tej spółki, dlatego zamieszam ją w tym temacie) nic dalej nie można oficjalnie powiedzieć o spółce.
Te filmiki co niżej zamieszczam prócz walorów humorystycznych mogą mieć także wartość dydaktyczną dla osób, które nie wiedzą, wahają się, albo świadomie chcą popełnić błąd kupując podobne spółki. Dla przypomnienia wkleję też wykres, by każdy widział jak się sytuacja ukształtowała, ma to swoje odzwierciedlenie w filmach
[IMG]media.stockwatch.pl/data/2010/..."/>
kliknij, aby powiększyćUploaded with
ImageShack.us" title="Otwórz w nowym oknie" target='_blank'>

media.stockwatch.pl/data/2010/..."/>
kliknij, aby powiększyćUploaded with
ImageShack.us"/>
kliknij, aby powiększyćNo i ważna jest też informacja, że instytucjonalni brali po 10gr, spora część akcji była objęta półrocznym LOCK UP-em, ale nie całość.
Teraz filmy, ważna jest kolejność:
1. po kilku dniach od debiutu...2. po dłuższym okresie (do dzisiaj włącznie)...3. a co na to wszystko instytucjonalni...Skoro ktoś to umieścił na forum, to chyba nie powinno być problemu z prawami autorskimi, tym bardziej, że pokazane jest kto jest autorem, dla rozwiania wątpliwości zamieszczam link do działu skąd wziąłem te filmy link. W razie łamania regulaminu przez tego posta proszę moderatora o usunięcie zbędnej części, bądź w całości