Dokladnie tak jak bB kiedys wspominal, czysta ruletka bedzie do tej polowy NAV (dla nas, leszczy, oczywiscie). Krotkoterminowo, to oni tu moga zrobic kurs jaki im sie podoba.Po polowie wk(gdzie wydaje sie nas prowadza) bedzie byc moze bardziej sie korelowala perelka z rynkiem, a mniej sterowana.
Zostaje nam powrozyc z fusow albo
Tak czy siak, kierunek od 88gr jest jeden i nic nie zapowiada zmiany w srednim terminie.
W raportach koniec przeszacowan, zaczna pokazywac pierwsze zyski, z tego co prognozuja anale i sama spolka. Wyceny ida w gore, fuzja w zasadzie juz pewna, a do sredniej wk branzy jeszcze nam troche brakuje.
Nie bardzo jest pod co spadac, szczegolnie, ze gra tu ktos wiekszy przeciez, w to chyba juz nikt nie watpi.
Wydaje mi sie, ze poki co najgorszy scenariusz przy dzisiejszym zasobie informacji i znakach z rynku obligacji, to siakies bujniecie techniczne (wlasnie podwojny szczyt na przyklad) i pokiszenie sie jeszcze troche, do wypuszczenia jakiejs informacji kolejnej.
Kazdy inny jaki mi sie widzi, bedzie na + dla nas maluszkich.
@ferit
ferit napisał(a):P.S
hasłologia na parkiecie prima sort ;) i niezawodny stockfire
brakuje mi trochę merytorycznych wpisów kolegi bB
No tak sie kilka normalnych osob tam zebralo i nawet czasami powiem Ci mozna dostac info pima soft tym szyfrem.
Nochala do spolek ma pare osob niezlego i czasami podpowiedza cos innym, zupelnie za friko. Watek IMMO zrobil sie bardziej watkiem otwartym, z IMMO jako motywem przewodnim ;)
@TheBlackHorse
No ja mimo mojej raczej ostroznej natury, tez jestem optymistycznie nastawiony do tego wzrostu. Mam nadzieje, ze to juz