Z palcem ... na enterze!
znalezione w sieci napisał(a): Chodzi tu przede wszystkim o wzajemne położenie Jowisza i Saturna. Np. razem z koniunkcją obydwu planet w Strzelcu w 1983 r. rozwój gospodarczy uległ przyspieszeniu. Od stycznia do sierpnia następnego roku Jowisz, Saturn, a także Neptun i Mars tworzyły negatywne aspekty, czego odbiciem był spadek notowań na giełdach. Kiedy w 1985 r. Jowisz znalazł się w pozytywnych aspektach z Uranem i Plutonem, wzrosły również notowania giełdowe. [...] Linie ceny planetarnej dla heliocentrycznej długości Marsa. Planeta ta charakteryzuje się znacznie szybszym ruchem przez Zodiak, w związku z tym na rysunku utworzy ona linie ukośne o nieco większym nachyleniu do osi poziomej, które będziemy nazywać diagonalnymi
Wyobrażasz sobie ile możliwości daje Ci próba omówienia zagadnienia, na którym nikt się nie zna? Ja dawno temu pisałem pracę na temat, którego nie ogarniał nikt włącznie ze mną. A ponieważ zacne grono oceniających nie chciało przyznać się do braku wiedzy, to uzyskałem to co chciałem ;)