Spójrzmy:kupujący to my,lecz przede wszystkim fudusze,na takim rynku.:-" Po prostu OFErmy z CU zamieniły się z funduszem otwartym CU.Po jednej stronie jest potencjalny kupujący Ness,po drugiej Legg Mason,BBI,Deutsche Bank,Pionier,AIG,teraz CU Inwestycyjny.Rekiny czują co się szykuje.Po surowej lekcji na GRL,trzymam się od nich z daleka,bo nie mają litości dla leszcza :blackeye:.
Wszakże,teraz sytuacja jest inna.Rekiny mają,kupują i chcą kupić,w tej sytuacji walka pomiedzy nimi to oczywistość,a ja mam zamiar coś z tego uszczknąć dla siebie.

Pytanie o korektę to pytanie nie kiedy sprzedać,ale dokupić .
Latem fachowcy z KBC wyceniali akcję na 41,7 z rekomendacją kupuj,a po dwóch miesiącach obnizyli wycenę do 18.4 z zaleceniem trzymaj.I pewnie ktoś sprzedawał,bo się zasugerował tą wyceną.Ja nie:albino:
A minimum to bym dał na 30 pln,co plus minus daje średnią z tych dwóch rekomendacji o:)
Co zaś będzie,jesli ostatecznie Ness odstapi od zamiaru przejęcia SGN.Jeszcze będzie czas by niejedną kawę wypić,ciachem przegryźć,na spokojnie pomyśleć i ustawić stoplossa.Na wyższych poziomach.;)
"Fortuna favet fortibus"