0 Dołączył: 2009-01-06 Wpisów: 253
Wysłane:
30 listopada 2009 20:47:53
przy kursie: 2,90 zł
Prezes_Pawel napisał(a):Witam szczęśliwców którzy naprawdę wyszli w porę i nieszczęśników którzy mają i to czasem niemało akcji bankruta. Wszyscy się teraz zastanawiają kto był taki głupi że kupował na górze, a kto był jeszcze głupszy że zbierał po ściągnięciu pierwszych wideł. Otóż sam kupiłem wtedy raptem 300 akcji po 3.20. Spółka dała tyle zarobić wielu graczom że w pewnym momencie zapomina się o możliwości totalnego krachu. Zarabiasz i myślisz że będziesz zarabiał w nieskończoność. Można to nazwać pazernością, ale to naturalny odruch człowieka. Psychologia społeczna się kłania. Kolejna sprawa to dobieranie jak kurs leciał 15-20 % w dół. Nie raz się zarabia gdy inni skaczą przez okno. Spadające noże mogą poranić a nawet zabić, ale jak się dobrze łapie to zysk jest świetny. Można było w 15 min zarobić 30 % gdyby info o likwidacji było nieprawdziwe. Wpada gość i pisze pierwszego swojego posta na tym forum że spółka padła. Co byście powiedzieli jakby to była podpucha? Info rusza w eter (sw, parkiet, pb, bankier) i w ciągu 5-7 min można obniżyć kurs o 30 % (co widzieliśmy). Ustawieni ludzie potwierdzają że techmex faktycznie padł bo się dodzwonili a później jak info uzyskują wiarygodne osoby już jest za późno bo plota poszła i kurs poleciał. Wychodzi że nie było żadnego info i decyzja sądu jeszcze nie zapadła. Kurs znowu biegnie na północ... 15 minut wystarczy! Takie akcje bardzo łatwo zrobić i nie trzeba tu wybitnego mózgu, kapitału czy rzeszy ludzi. Naganiaczy jest wielu niestety. ".cukier" z parkietu będzie się długo śnił ludziom po nocy. Ale gdyby było na odwrót to Tony by był koszmarem. Na takich spółkach jak Techmex się gra, spekuluje Panie i Panowie. Inwestycja w takie spółki? Dla mnie wolny żart. Zainwestować to można w któryś z blue chipów-zarobki niewielkie ale prawie zawsze. Jak się gra to się czasem przegrywa. Taka bolesna prawda :( Ale...gramy dalej. Jutro też jest sesja. Trzeba odrabiać straty! Po pierwsze:od infa "TONIEGO" godz.13:15 kurs nie spadł 0 30% w ciagu kilku minut-wcale nie spadł. Po drugie:po tym infie było 15 min. azeby zadzwonic na PODANY NR TEL.!!! Po trzecie :kurs zaczał pikowac,gdy wiadomosc potwierdziła "Kasia"-kto jest na tym forum zna jej wpisy. Po czwarte:Ile jeszcze mozna było zarobic na tym papierze ,nawet jesli by była inf.o układzie?-patrz DUDA I VISTULA -jaką mają stopę zwrotu w ciagu ost.3 miesiecy "szczesliwcy" Po piate:Ile mozna było stracic,jezeli to info mogło okazac sie prawdziwe-azeby nawet nie zadzwonic na podany na tacy nr telefonu,majac czas niemal pół godz? Po szóste:noze to sie łapie,ale nie tasaki,gdy spólka jest o 100% drozsza niz kilka dni wstecz,a za taka cene nikt normalny nie łapie nozy,nawet bez tego dzisiejszego infa. Ijeszcze cos-w piatek ktos napisał ,ze dzis trzeba sprzedawac -przeciez naprawde w arkuszu doskonale widac jak ktos go sobie układa,ładuje z wora do wora i wychodzi.
Edytowany: 30 listopada 2009 20:55
|
|
0 Dołączył: 2009-08-21 Wpisów: 11
Wysłane:
30 listopada 2009 20:54:20
mathu napisał(a):
Zakładając zysk +30% lub stratę -60% scenariusz z oszustwem musiałby mieć prawdopodobieństwo 2/3 żeby w ogóle wyjść na ZERO! Naprawdę nie żal mi ludzi którzy kombinowali w tak absurdalny sposób. Do tego ładowanie było jeszcze na widłach, kiedy już było pewne że TEX upadł! Jak można ryzykować tyle kasy żeby potencjalnie zyskać 30%?
Mylisz się. Ściemniaczy naciągaczy jest tak wielu że było takie samo prawdopodobieństwo że info jest prawdziwe lub fałszywe. Na spółce z każdym dniem robiło się coraz bardziej gorąco i wiadomo było że w końcu pojawi się info z sądu. Pewne że Techmex upadł było dopiero po 18 minutach od posta na SW. Tak jak pisałem, gdyby post okazał się być podpuchą (podobnych podpuch naganiaczy mogę Ci wyliczyć dziesiątki) to wszystko wróciłoby do normy i kurs by wrócił na plusy. Sam WatchDog zareagował na posta jak na tanią nagonkę. Po co zapisał IP użytkownika? Chyba nie kolekcjonuje!? Ukarałby użytkownika za sianie popłochu.
|
|
0 Dołączył: 2009-02-09 Wpisów: 23
Wysłane:
30 listopada 2009 20:55:43
HENRY - szkoda ze nie napisales tego przed decyzja o upadlosci
z postow na forum jasno wynikalo ze przyszlosc jest zielona, i kilka osob wrozylo ze 8-10zl to jest cena do ktorej bedziemy dazyc w najblizszym czasie wiele osob podkreslalo fundamenty spolki, jej perspektywy i bezsens upadlosci likwidacyjnej ze szkoda dla bankow
wiadomosc o upadlosci napewno wielu zaskoczyla i imho nie powinno sie nazywac glupcami osob ktore kupowaly dzis po 4zl i nie zdazyly sprzedac
pisanie ze to jest czysty hazard tez nie ma sensu, bo jedna osoba informacje prezesa Karen odczytala jako sygnal kupna i uklad, a inna uznala za nieistotne i to nie hazard tylko podejscie subiektywne
Techmex obserwuje od kilku miesiecy, i wiele sie nauczylem na przyszlosc bardzo ciekawa spola, i pewnie jeszcze pobuja kursem
Edytowany: 30 listopada 2009 20:58
|
|
|
|
0 Dołączył: 2009-05-23 Wpisów: 243
Wysłane:
30 listopada 2009 20:59:33
widzieliscie jak nas obsmarowali w pb?? www.pb.pl/4/b/2009/11/30/Techm...ciekawe jakim prawem? nasz wina ze prezio miedzy 13 a 16 nie mial czasu poinformowac rynku?
|
|
0 Dołączył: 2009-01-28 Wpisów: 37
Wysłane:
30 listopada 2009 21:06:02
Śmieszny jest ten artykuł w PB tak jak i cały portal.Pani w sądzie powiedziala ze wyrok ogłoszona o 13.00. A to że Tony jest lepiej poinformowany od PB to świadczy o tym jak marny jest ten portal PB. Posiedzenie moze było jawne ale ogłoszenie nie, więc o 13:01 mozna było się tego dowiedzieć. A ze w PB pracują gamonie to juz ich sprawa i teraz bedą zwalać na przeciek. Tony jesteś  SZACUNEK
|
|
0 Dołączył: 2009-11-30 Wpisów: 11
Wysłane:
30 listopada 2009 21:09:25
obsmarowali po UMOCZYLI
proste
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:10:43
Prezes_Pawel napisał(a):mathu napisał(a):
Zakładając zysk +30% lub stratę -60% scenariusz z oszustwem musiałby mieć prawdopodobieństwo 2/3 żeby w ogóle wyjść na ZERO! Naprawdę nie żal mi ludzi którzy kombinowali w tak absurdalny sposób. Do tego ładowanie było jeszcze na widłach, kiedy już było pewne że TEX upadł! Jak można ryzykować tyle kasy żeby potencjalnie zyskać 30%?
Mylisz się. Ściemniaczy naciągaczy jest tak wielu że było takie samo prawdopodobieństwo że info jest prawdziwe lub fałszywe. Na spółce z każdym dniem robiło się coraz bardziej gorąco i wiadomo było że w końcu pojawi się info z sądu. Pewne że Techmex upadł było dopiero po 18 minutach od posta na SW. Tak jak pisałem, gdyby post okazał się być podpuchą (podobnych podpuch naganiaczy mogę Ci wyliczyć dziesiątki) to wszystko wróciłoby do normy i kurs by wrócił na plusy. Sam WatchDog zareagował na posta jak na tanią nagonkę. Po co zapisał IP użytkownika? Chyba nie kolekcjonuje!? Ukarałby użytkownika za sianie popłochu. NIEPOJETE, co ty tu piszesz?Sam nie rozumiesz co piszesz,gdzie by kurs wrócił?Na plusy? Przeciez po tej informacji przez 15 min.nie drgnał,a na plusie był jeszcze do wideł dłuugo ,długo. Majac włozony kapitał i ryzyko straty wszystkiego ,a zarobku kilku procent,moze kilkunastu-ciezko było pofatygowac d..e i zadzwonic na podany nr jaki on by nie był?Nawet gdyby była to bzdura,mozna było odkupic tracac kilka procent,a nie wszystko.I wszystko bym zrozumiał,ale było tyle czasu,oczywiscie dla StockWatch-erów-a reszta bankierów,parkietowców ,pb i innych -przepraszam ,ale po przeczytaniu tam kilku "madrosci" by mnie szlag trafił,zrobiłem to dawno temu raz i wiecej tam nie zagladam.
Edytowany: 30 listopada 2009 21:17
|
|
0 Dołączył: 2009-06-04 Wpisów: 12
Wysłane:
30 listopada 2009 21:17:36
mino napisał(a):Śmieszny jest ten artykuł w PB tak jak i cały portal.Pani w sądzie powiedziala ze wyrok ogłoszona o 13.00. A to że Tony jest lepiej poinformowany od PB to świadczy o tym jak marny jest ten portal PB. Posiedzenie moze było jawne ale ogłoszenie nie, więc o 13:01 mozna było się tego dowiedzieć. A ze w PB pracują gamonie to juz ich sprawa i teraz bedą zwalać na przeciek. Tony jesteśking SZACUNEK Jestem tego samego zdania. Nieudacznicy z PB próbują teraz szukać winnych, a tymczasem okazało się, że najprostsze rozwiązania (zwykły telefon) są najskuteczniejsze. I jeszcze jedno. Ten post: Tony napisał(a):Do Pana Abc, Nocnego i reszty uciekajcie jest likwidacjajeśli nie wierzycie dzwońcie do sądu w Bielsko Białej podaję numer 334997963 przejdzie do historii całego portalu. Dzięki tym paru słowom setki tysięcy (może nawet miliony) PLN pozostały w kieszeniach czytelników StockWatcha.
|
|
0 Dołączył: 2009-09-21 Wpisów: 4 615
Wysłane:
30 listopada 2009 21:17:49
Prezes_Pawel napisał(a):Mylisz się. Ściemniaczy naciągaczy jest tak wielu że było takie samo prawdopodobieństwo że info jest prawdziwe lub fałszywe. To wtedy wartość oczekiwana = -15%! MINUS!!! I to przy założeniu że jutro wyskoczą ze stratą tylko 60% co jest praktycznie niemożliwe! vedor napisał(a):z postow na forum jasno wynikalo ze przyszlosc jest zielona, i kilka osob wrozylo ze 8-10zl to jest cena do ktorej bedziemy dazyc w najblizszym czasie wiele osob podkreslalo fundamenty spolki, jej perspektywy i bezsens upadlosci likwidacyjnej ze szkoda dla bankow "Z postów na forum jasno wynikało" - clou całej sprawy. Z postów na forum NIC NIE WYNIKAŁO BO WYNIKAĆ NIE MOGŁO. Nikt nie wiedział co się stanie. Na tej spółce można było zarobić super kasę! Dzień w dzień +15%, wystarczyło jechać z trailing SL ustawionym w połowie świeczki z poprzedniego dnia i liczyć zyski. Jak ktoś grał jak w ruletkę obstawiając ugodę bez SL bo ktoś tak pisał na forum to na co liczył? The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.
Edytowany: 30 listopada 2009 21:19
|
|
0 Dołączył: 2009-09-26 Wpisów: 48
Wysłane:
30 listopada 2009 21:18:59
Glazlkr, Po co z taką złością? 30.11.09 21:17 Taaak, wszyscy mają mieć równy dostęp...
Tyle że to nie nasza wina, że Tony jest dobrym człowiekiem i nas uprzedził.
PB jest jak małe dziecko, któremu zabrano zabawki, bo nie potrafiło się bawić. Tzn obwinia wszystkich tylko nie siebie. Trzeba było się a) albo dowiedzieć telefonicznie b) albo napisać artykuł, ale z pretensjami do zarządu spółki.
móh ostatni post na PB. I na tym zakończmy, bo to się robi zenujące. Niech pluja jadem sami na siebie skoro są nieogarnięci.
|
|
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:20:25
HENRY napisał(a): Po pierwsze:od infa "TONIEGO" godz.13:15 kurs nie spadł 0 30% w ciagu kilku minut-wcale nie spadł. Po drugie:po tym infie było 15 min. azeby zadzwonic na PODANY NR TEL.!!!
Sprecyzowałem : 18 minut HENRY napisał(a): Po czwarte:Ile jeszcze mozna było zarobic na tym papierze ,nawet jesli by była inf.o układzie?-patrz DUDA I VISTULA -jaką mają stopę zwrotu w ciagu ost.3 miesiecy "szczesliwcy"
Techmex to balon spekulacyjny. spekulacja i to jeszcze jednodniowa rządzi się innymi prawami. Czemu nie wspomniesz o Swarzedzu? Dał zarobić przed ogłoszeniem infa i jeszcze wiele razy po ogłoszeniu. HENRY napisał(a): Po piate:Ile mozna było stracic,jezeli to info mogło okazac sie prawdziwe-azeby nawet nie zadzwonic na podany na tacy nr telefonu,majac czas niemal pół godz?
Ile mogli niektórzy zarobić jeśli info byłoby ściemą? Straciłem kilkaset złotych ( w teorii, bo w praktyce będę stratny dopiero jak sprzedam), a dzwonić powinni byli ci, którzy mieli 100% portfela tego waloru. Ja przy moich kilku procentach to tak jakbym wydał na cukierki. Kupiłem dla zabawy i zabawa nie wyszła. HENRY napisał(a): Po szóste:noze to sie łapie,ale nie tasaki,gdy spólka jest o 100% drozsza niz kilka dni wstecz,a za taka cene nikt normalny nie łapie nozy,nawet bez tego dzisiejszego infa.
 na Chemosie było podobnie i można było na tasakach ugrać prawie 20 % w 3 godziny. Grę na takich spółkach traktuję jak zabawę. Uda się to się uda, a jak nie to strata niewielka. Zapytaj tych, co Techmexem jechali załadowani po pachy. Albo tych co pakowali Elektrim. mathu napisał(a): To wtedy wartość oczekiwana = -15%! MINUS!!! I to przy założeniu że jutro wyskoczą ze stratą tylko 60% co jest praktycznie niemożliwe!
Teraz to wiesz i mówisz jak są niezbite dowody. Ale o 13.30 nikt nic na forum nie wiedział poza Tonim.
Edytowany: 30 listopada 2009 21:26
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:28:46
Prezes_Pawel napisał(a): Ile mogli niektórzy zarobić jeśli info byłoby ściemą?
No właśnie maksymalnie tyle ile kurs stracił po upublicznieniu info z SW. Czyli zdaje się 20% - 25%. A i tak nie sądzę żeby to w całości odrobił. Myślę że z wideł wzrosłoby do kursu odniesienia i tyle. Warto było? The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.
|
|
0 Dołączył: 2009-11-07 Wpisów: 8
Wysłane:
30 listopada 2009 21:41:58
qBartek napisał(a):mino napisał(a):Śmieszny jest ten artykuł w PB tak jak i cały portal.Pani w sądzie powiedziala ze wyrok ogłoszona o 13.00. A to że Tony jest lepiej poinformowany od PB to świadczy o tym jak marny jest ten portal PB. Posiedzenie moze było jawne ale ogłoszenie nie, więc o 13:01 mozna było się tego dowiedzieć. A ze w PB pracują gamonie to juz ich sprawa i teraz bedą zwalać na przeciek. Tony jesteśking SZACUNEK Jestem tego samego zdania. Nieudacznicy z PB próbują teraz szukać winnych, a tymczasem okazało się, że najprostsze rozwiązania (zwykły telefon) są najskuteczniejsze. I jeszcze jedno. Ten post: Tony napisał(a):Do Pana Abc, Nocnego i reszty uciekajcie jest likwidacjajeśli nie wierzycie dzwońcie do sądu w Bielsko Białej podaję numer 334997963 przejdzie do historii całego portalu. Dzięki tym paru słowom setki tysięcy (może nawet miliony) PLN pozostały w kieszeniach czytelników StockWatcha. Wiesz tony SZACUN dla ciebie ze jestes konkretny gosc bo nie kazdego stac na takie info. druga sprawa ze zal mi tych matolkow np. z PB ze szukaja winnych i zamiast troche sie zainteresowac i zadbac o swoje to maja pretensje do calego swiata ze "pani w sadzie....." zalosne!!!!
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:42:17
mathu napisał(a):Prezes_Pawel napisał(a): Ile mogli niektórzy zarobić jeśli info byłoby ściemą?
No właśnie maksymalnie tyle ile kurs stracił po upublicznieniu info z SW. Czyli zdaje się 20% - 25%. A i tak nie sądzę żeby to w całości odrobił. Myślę że z wideł wzrosłoby do kursu odniesienia i tyle. Warto było? Nie raz było warto i nie raz jeszcze będzie, bo niesprecyzowane infa często wychodza, czasem to w ogóle błędne. Kilka miesięcy temu w newsroomie PAP-u podali błędne info o danych z USA. WIG poleciał 0.5 % w dół. Kto oglądał bloomberga albo cokolwiek innego to wiedział co jest grane i w kilka minut wykorzystał sytuację. Po sprostowaniu wig poszedł na północ. Nie mówię że zachowanie moje i setek innych było logiczne. Człowiek zazwyczaj postępuje nielogicznie. I dzięki temu giełda jest ciekawa. A takie doświadczenia jak dziś z Techmeksem uczą pokory i racjonalnego myślenia. I ci co wyszli on + i ci co wtopili wyciągną z tego wnioski. Przynajmniej powinni!
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:45:51
Cytat:Nie raz było warto i nie raz jeszcze będzie, bo niesprecyzowane infa często wychodza, czasem to w ogóle błędne. Kilka miesięcy temu w newsroomie PAP-u podali błędne info o danych z USA. WIG poleciał 0.5 % w dół. Kto oglądał bloomberga albo cokolwiek innego to wiedział co jest grane i w kilka minut wykorzystał sytuację. Po sprostowaniu wig poszedł na północ. Ale zarobek to te 0.5%! Nie więcej! Całą resztę można zarobić w 100% bezpiecznie czekając z kupnem na poziomie od którego zaczęły się spadki! Jak info jest prawdziwe to nic nie tracimy, jak jest nieprawdziwe to kurs zawraca i my zarabiamy od poziomu 0. Łapanie takiego noża daje tylko i wyłącznie ten niewielki zysk z odrobienia spadku! The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.
Edytowany: 30 listopada 2009 21:46
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 21:54:53
Widze "bankierowo"sie tutaj zrobiło.Taak zarobiło na Swarzedzu-ilu?????????Pewnie tylko ty.Faktycznie,pewnie zarobiłes,jezeli kupowałes jak dzis 300 szt.to zarobek był olbrzymi-a jaka spekulacja i ryzyko.A jesli inwestujesz,tzn"grasz"jak mówisz na cukierki,to zasmiecaj tego forum swoimi"merytorycznymi wpisami".Na cukierki jest LOTTO,a na pisanie odczuc po zainwestowaniu 600 pln BANKIER,PARKIET,itp.
Edytowany: 1 grudnia 2009 15:55
|
|
0 Dołączył: 2008-12-03 Wpisów: 281
Wysłane:
30 listopada 2009 21:59:57
pop napisał(a):arcu napisał(a):Jakie propozycje macie dla tych co nie zdarzyli wyjść na czas ? Sprzedawać i ratować co się da...Przykro mi. Osobiście uważam, że to najgorsza z możliwych rad. Mam niewielki pakiet (strata nawet 100% nie spędzi mi snu z powiek)i nie zamierzam jutro sprzedawać. Jutrzejsze otwarcie bedzie na tyle niskie, że pewnie znajdą się "łowcy okazji" i kurs powinien trochę odbić w ciągu kilku dni. Raczej nie liczę już na zyski ale sprzedawać PKC nie będę.
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 22:16:30
HENRY napisał(a): "bankierowo"sie tutaj zrobiło.Taak zarobiło na Swarzedzu-ilu?????????Pewnie tylko ty.Faktycznie,pewnie zarobiłes,jezeli kupowałes jak dzis 300 szt.to zarobek był olbrzymi-a jaka spekulacja i ryzyko. Jakbyś czytał ze zrozumieniem posty to byś wiedział po co kupiłem tex. Na Swarzędzu spekuła usiadła w połowie października i można było zarobić. Pewnie tego nie zauważyłeś zapatrzony w Bioton :) Musisz mieć bardzo ubogi portfel skoro martwisz się o mój. To ile mam, co mam i na czym zarabiam to moja sprawa. Pospisuj nicki co się dziś zarejestrowały i idź za nimi na parkiet. Tam zawsze jest towarzystwo wzajemnej adoracji
Edytowany: 30 listopada 2009 22:17
|
|
0 Dołączył: 2009-02-22 Wpisów: 98
Wysłane:
30 listopada 2009 22:28:10
Myślę, że werdykt o upadłości miał piekielne znaczenie psychologiczne. Ale znaczenia ekonomicznego nie miał żadnego.
Niedobrze. Za dużo uczestników na tym forum. Każdy liczy na reanimację. Więc pytam-jakie aktywa ma Techmex? Centrum satelitarne było ratowane przez Techmex i stało się przyczyną jego upadłości. Za dużo gotówki wpompowali, aby uratować firmę, bez której istnienie Techmexu było zagrożone. Inne aktywa? Jakie? Te inne aktywa staną się dużym obciążeniem w upadłości. Ze sprzedaży aktywów prawdopodobnie w znacznym stopniu zostaną zaspokojeni pracownicy. Wierzyciele dostaną ....... Te kropki, to onietnica reanimacji szczątkowej działalności firmy. Byłbym zdziwiony, gdyby firma próbowała się ratować w sytuacji, gdy konkurencja zadała nokaut. Prawdopodobnie upadłość nastąpiła z powodu niewiary głównych udziałowców. Tu już nie ma szans na reanimację. To nie Matrix.
Edytowany: 30 listopada 2009 22:38
|
|
Wysłane:
30 listopada 2009 22:37:08
Prezes_Pawel napisał(a):HENRY napisał(a): "bankierowo"sie tutaj zrobiło.Taak zarobiło na Swarzedzu-ilu?????????Pewnie tylko ty.Faktycznie,pewnie zarobiłes,jezeli kupowałes jak dzis 300 szt.to zarobek był olbrzymi-a jaka spekulacja i ryzyko. Jakbyś czytał ze zrozumieniem posty to byś wiedział po co kupiłem tex. Na Swarzędzu spekuła usiadła w połowie października i można było zarobić. Pewnie tego nie zauważyłeś zapatrzony w Bioton :) Musisz mieć bardzo ubogi portfel skoro martwisz się o mój. To ile mam, co mam i na czym zarabiam to moja sprawa. Pospisuj nicki co się dziś zarejestrowały i idź za nimi na parkiet. Tam zawsze jest towarzystwo wzajemnej adoracji Po co kupiłes? NIE KUPIŁES.Gdybys kupił,nie pisał bys takich bzdur.Spekuła siada gdy jest tanio,a nie drogo jak cholera.Taak ,zarabiasz jak dzis.Gratuluje i zycze powodzenia konczac ten bezsensowną dyskusje.Wracaj tam ,skad dzis przyszedłes po "wypoceniu" tych kilku wysoce merytorycznych postów.Jestes naprawde doskonałym DT łapiac dzis na 3,20,naprawde masz talent do spekuły-jutro zapewne na otwarciu tak tanio nie kupisz  .Osobiscie ,równiez bardzo załuje ze sie dzis nie zapakowałem po 3,20,a jutro taniej nie kupie  -bo fakt ze warto jak na SWARZEDZU,KROSNIE itd nie ulega watpliwosci,tutaj pewnie bedzie jeszcze powyzej tych dzisiejszych drugich wideł,tylko jezeli mówisz o spekulacji,to dzis łapiac nóz to tak jakbys łapał SWARZEDZ PO 1 ZŁ.Jeszcze raz gratuluję.
Edytowany: 30 listopada 2009 22:48
|
|
Czy na pewno chcesz przesłać zgłoszenie do moderatora?
Poniżej potwierdź lub anuluj swój wybór.