Temat:
PATENTUS
Kod:mod: usunięto informację o zaangażowaniu Użytkownika czy Patkowi grozi wycofanie z giełdy...jak tak to jakby to miało wyglądać...
|
Temat:
PATENTUS
no to czekamy na jakieś info..czasu zostało juz bardzo niewiele,zobaczymy czy te Mityczne Chiny wypalą...bo jak narazie znowu mamy uwalenie kursu na 2,70,i za bardzo nawet nie mozna mówić,ze po podbitce na 3,14 kogoś ubrali..bo i kogo ? drobni to mogą posiadać ile akcji 100-300 koła albo i mniej...czytając rózne fora,to mało kto posiada pakiety większe niż 10 tys....ta spółką mało kto się interesuje.. ale dla tych co te akcje mają robi sie to juz bardzo wkurzające... no coż... CHiny i Przejęcie = 20 zeta Chiny = 10 zeta Przejęcie = 7 zeta
Nic = 2,50-2,70 i dalsza stagnacja...
no to się rozpisałem...
|
Temat:
PATENTUS
trzeba prawdzie spojrzeć w oczy....
1-zero zainteresowania spółką 2-jak narazie tylko same obietnice..Chiny i przejęcia 3-raport średni 4-ktoś ze spółki wychodzi..niby FF bardzo mały ale do 3 zeta zapewne można kupić z 50 koła 5-tragiczny PR
coś ruszy jak wypalą Chiny albo jakieś przejęcie...to może te 4-6 zeta zobaczymy.. dobrze,że średnia trochę poniżej 3 zeta...ale wkurza to strasznie
|
Temat:
JAGO
jakieś zmiany na plus zachodzą...tylko wolno to idzie...
może jakiś fund się wkońcu skusi..
i te 5zeta na koniec roku,żeby było...
|
Temat:
JAGO
nie wiem..zadałem tylko pytanie...bo coś to się wszystko przeciąga...
no dobra..a czy jest taka możliwość,że połączenia by nie było..?
|
Temat:
JAGO
a co jeśli nie dojdzie do połączenia...? Jago w plecy..zyskuje Stormm..
|
wie ktoś może jaki będzie przelicznik akcji Enionu na akcje Taurona..?
|