Temat:
PZU
Vox napisał(a):Cytat:O ile nie dojdą do wniosku, że zostali oszukani, zwalą kurs jeszcze niżej i więcej nie ruszą pieniędzy z PKO - nie chciałbym być wtedy w skórze Tuska i Grada. jesli tak bedzie, to kolejna prywatyzacje bedzie z dyskontem, i trzeba bedzie w nia wejsc na 100% kapitału spójrzcie, że to nowe rachunki "zielony" nie kupuje dla zarobku 10% będą czekać na więcej, pamiętaajcie także o sytuacji budżetowej Grad dopuszczając do starty indywidualnych na tym papierze nie zrealizuje planu będzie zarobek w krótkim czasie, ja liczę na 30%
|
|
wzrosło ale ja nie słyszałem, żadnych pozytywnych inf, taka specyfika NC, jakiekolwiek znaczące przychody ze sprzedaży w II połowie 2011 + PP czyli jeszcze zobaczymy 0,60 i 0,50 i 0,40 ...
|
|
oddadzą  konsumpcjonizm+ niedoświadczenie na rynku kapitałowym Marekil78 napisał(a):Pracownicy nie oddadzą akcji ponieważ wiedzą, że będą one dużo więcej warte po połączeniu. Dlaczego mają sprzedawać akcje firmy, w której pracują i wiedzą że jest w dobrej kondycji i że poszerza zakres swojej działalności?
|
|
kreatywni i produktywni są w tym nazewnictwie
|
|
Temat:
CHEMOS
kurs 0,9 jest wyraźnie broniony batonami, nie dopuszczą do wpadnięcia w lukę
|
|