tylko kiedy ten interes zacznie przynosić zyski to może nadejść za rok lub nawet za 10 lat .
|
|
Temat:
BIOTON
Bioton spadnie bo w tej spółce nic sie nie dzieje duzo obiecuja a później i tak jest na tym samym poziomie ja uważam że czasy Biotonu już mineły i już nie przyjda a jeżeli to nastąpi to jest to inwestycja bardzoooo długoterminowa.
|
|
Temat:
BIOTON
to co piszą w gazetach tao nie ważne ważne jest to żeby były rezultaty z pracy nowego prezesa. Mówił on że ma znajomości ale z drugiej strony on pracował w konkurencyjnej firmie i ma znajomości jak to powiedział . Zobaczymy co pokaże bo chce dużo zmienić w BIOTONIE. Czy mu się uda . ZOBACZYMY
|
|
Temat:
SERENITY
to dzisiaj odnotujemy kolejne spadki jak sądzicie ??
|
|
Temat:
BIOTON
poprostu jest mnóstwo lidzi którzy sie przejechali na biotonie a prezes dalej twierdzi że wszystko jest ok i bedzie lepiej
|
|
Temat:
BIOTON
gorzej jak A/H1N1 już ie bedzie i bedzie inna choroba w tedy bedzie sie sposobił na inna szczepionke
|
|
Temat:
BIOTON
po prostu jest na to jedno wyjście zrobić przerwe w tranzakcjach na 1-2 dni i w tedy może sie obudza. ja sie tego pozbyłem ze strata ale mogę powiedzieć że trzymalem troche te akcje i nic szczegolengo sie nie działo można było sie spodziewać w każdym dniu 0,01 w góre albo w dół. informacje były dobre ze spólki a ona stała w miejsc jak by komuś nie zależało na tym .
|
|
Temat:
SERENITY
Tylko zanim on dojdzie do ceny z poniedziałku to troche minie. Mam nadzieje że wyniki za IV kwartal będą super
|
|
Temat:
SERENITY
witajcie co masz na myśli uśrednić na debiucie?
|
|
Temat:
BBIDEV
co z tą spółką???
|
|
Temat:
BIOTON
jak spadnie poniżej 0.20 w tedy nie wiem czy będzie coś jeszcze do analizowania.
|
|
Temat:
BIOTON
co się dzieje z tą spółką czy ona kiedyś jeszcze przekroczy 0.24 ???
|
|