PARTNER SERWISU
pfqgkvzk
kuarek

kuarek

Ostatnie 10 wpisów
@AnalizujWygrywaj
Moje pytanie było bez sensu, "limit należności" nie ma związku z emisją premiową na Atlantis. Zaciekawia mnie teraz tylko, dlaczego tak rosną. Zakładam, że czegoś nie wiemy. Niewykluczone też, że po prostu pompują.

Co to znaczy: "przy założeniu zwiększenia limitu należności" po dołożeniu 10x liczba akcji dotychczasowych?

Doczytałem, równoległy i podstawowy to dwa segmenty rynku głównego. To nazewnictwo!

Dzięki, chodziło mi tylko o to, że równoległy to jeszcze jednak nie jest główny, tytuł uchwały przynajmniej u mnie w umyśle wprowadził pewne zamieszanie.

Prawdziwa jest raczej ta informacja
www.gpw.pl/komunikaty/?ph_tres...
na rynek główny to oni chcą przejść chyba jesienią

tak patrząc na świeczki od strony AT (salute to ma być pukanie się w głowę, bo nie ma odpowiedniej emotki) zachowuje się jakby miała dalej rosnąć, tyle że tu flaszka wiskacza starczy, żeby podnieść cenę o kilkadziesiąt %

Ktoś coś wie na temat wczorajszej pompki? choćby jakieś spekulacje, ze na przykład wyposażą w samochody nowe jednostki NATO mające stacjonować w Polsce, cy cuś?

Dzięki, tak wynika z prospektu emisyjnego z 2010 roku, chyba nic się nie zmieniło. Pewnie z nowym podmiotem jest tak samo. Przynajmniej można powiedzieć, że stosunek ceny aktualnej do nominalnej jest nieskończenie duży, niezależnie od tego ile będą kosztować.

Czy wie ktoś jaka była wartość nominalna 1 akcji KOV, a jak to będzie w przypadku s-ki Serinus? Poproszę, o ile ktoś znajdzie, link do jakiegoś oficjalnego komunikatu.

Prosząc WatchDoga o wyjaśnienie niekoniecznie miałem na myśli to, że jest prawnikiem, po prostu łatwiej mu z pewnościa zwrócić się do kogoś kompetentnego. Rozumiem, że sprawa nie jest taka prosta i jednoznaczna - kolejne pole do popisu dla ryzykantów/kamikadze.

Piotrch napisał, że akcje muszą wrócić do Rafako, co nie jest prawdą. Poza tym tu nie może być żadnego "chyba". Proszę WatchDoga o wyjaśnienie, jak to jest z tym zwrotem kasy, od razu czy dopiero z masy upadłościowej.

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć brak reakcji na zmiany w akcjonariacie i to przy sprzedaży akcji po cenie prawie siedmiokrotnie przewyższającej aktualną cenę giełdową? Eh?
link np. www.stockwatch.pl/komunikaty-s...

Dla równowagi, może nie dotyczy to bezpośrednio KOV, ale ...
wyborcza.biz/biznes/1,100896,9...
Przy okazji, były już jakieś spekulacje, czy Aurelian Oil & Gas może objąć nową emisję KOV?

A ja zaczynam nabierać pewności, ze niektórzy chcą kupić jeszcze akcje KOV taniej niz 1,7 zł.

quark62 napisał(a):
kz110 ironizował. W TVNCNBC jakiś czas temu, kiedy to Pan Korczak opowiadał o planach KOV na przyszłość, redaktor zadając pytania usilnie twierdził że ewentualne aktywa w Afryce .... (mając na myśli Brunei).

Redaktorek moim zdaniem mówił w tym momencie o Syrii, co nie zmniejsza oczywiście jego indolencji.

Fidelio77, co Ty z geografii miałeś? Według Ciebie to KOV też ropy chyba w Afryce szuka.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Liban
http://pl.wikipedia.org/wiki/Libia

Ja w żadnym wypadku nie gloryfikję tego wskaźnika, z cps natomiast nie można go porównywać. Zresztą nie bardzo jest z czym, stąd moje pytanie. Dlatego odpowiedź tomcichy w pełni mnie satysfakcjonuje, o ile jest poparta rzetelną wiedzą. Na DCF jestem jeszcze za cienki, ale mam zamiar podszkolić się z metod dochodowych.

Ale c/z też rewelacyjne nie jest, pewnie poprawi się dopiero po 1q.

A nie niepokoi Was dość wysokie c/wk?

W kwartalnym podsumowaniu działań (www.kulczykoil.com/uploads/Pos...) na luty 2011 zapowiedziano ukończenie interpretowania danych dotyczących Bloku 9 w Syrii. Były ostatnio jakieś informacje na ten temat, bo w nawale informacji z Brunei mogło mi coś umknąć?

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 19 stycznia 2021 13:40:02
Liczba wpisów: 38
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 3

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,243 sek.

nxyacpjt
feisriov
rqenehdx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
egyebyly
jxljcpeo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat