Temat:
PGNIG
jtb masz racje rośniemy i jeśli giełdy na świecie nie zepsują nam tego to przekroczymy 4 zł jeszcze przed 20 XI :)
|
|
Temat:
PGNIG
z drugiej strony rynek wielokrotnie pokazał gdzie można sobie włożyc rekomendacje analityków..
|
|
Temat:
SYNTHOS
|
|
chyba jednak zanurkujemy do 4.10-4.15 , za co podziękujmy Madziarom...:(
|
|
 i tak trzymac , pytanie skąd taki wzrost ?
|
|
niezbyt dobre te informacje ...chyba jutro jazda na południe :(
|
|
Temat:
SYNTHOS
krewa napisał(a):kronos napisał(a):krewa napisał(a):a jeszcze kilka dni temu zapowiadałeś rychły rajd na 1,4. co się zmieniło przez weekend? tak Michał wydał te 250 baniek i jak widac wystraszył akcjonariuszy...teraz pozostało kupowac i czekac Michał S. sprzedał akcje jeszcze przed Twoją zdecydowaną, lecz niczym niepopartą zapowiedzią. Ale nie o tym chciałem. Rzecz w tym, że niepotrzebnie rzucasz na forum coś, czego sam pewien nie jesteś i uzasadnić nie potrafisz. Ktoś kompletnie niezorientowany mógłby zasugerować się (a co, koleś pracuje w STS i pewnie wie co jest grane) chlapnięciem i mieć nie lada problem. A poza tym trąci naganianiem. Tak pracuje w Synthosie, nie ukrywam , "pewnośc" a kto ja tu ma????. jakbym był czegos pewny to brałbym kredyt i kupoooował. To jest forum , kolego każdy może napisac co myśli i jak uważa. W niczym nie skłamałem i nadal twierdzę że pójdzie STS do góry. Powyżej napisałem jednak że trzeba troche poczekac. Pozdrawiam ps. każdy swój rozum ma , każdy kupuje kiedy chce , a czy sie sugeruje tym co jest tu napisane jego sprawa....
|
|
Temat:
PGNIG
sprzedałem ....jak znowu kupie powróce na ten wątek , pozdrawiam akcjonariuszy PGNiG
|
|
Temat:
SYNTHOS
krewa napisał(a):kronos napisał(a):na koniec roku będzie po 1.40 :) bo...? istnieje jakieś uzasadnienie? 1. gdyż mam jej akcje ;) 2. gdyż w niej pracuje 3. gdyż w firmie mowa o bonach i podwyżkach 4. poniewż produkcja idzie pełną parą 5. bo ma dobry wynik finansowy i po 6. nawazniejsze chcę sprzedac po Nowym Roku :) ps. wiem że to myślenie życzeniowe i żałuje że nie sprzedałem jak była 1 akcja po 190-pare:( ( jak nas Michał kupował ) . Teraz to próżne żale ;)
|
|
Temat:
PGNIG
Mam taką nadzieję , chciałbym pchnąc po 3.83-3,84 . Będzie 0.30 na akcji :)
|
|