PARTNER SERWISU
qmvkrwmv
kronos

kronos

Ostatnie 10 wpisów
jtb masz racje rośniemy i jeśli giełdy na świecie nie zepsują nam tego to przekroczymy 4 zł jeszcze przed 20 XI :)

z drugiej strony rynek wielokrotnie pokazał gdzie można sobie włożyc rekomendacje analityków..

zakończenie sporu zbiorowego..
http://www.nszz.webd.pl/

chyba jednak zanurkujemy do 4.10-4.15 , za co podziękujmy Madziarom...:(

hello1 i tak trzymac , pytanie skąd taki wzrost ?salute

niezbyt dobre te informacje ...chyba jutro jazda na południe :(

krewa napisał(a):
kronos napisał(a):
krewa napisał(a):
a jeszcze kilka dni temu zapowiadałeś rychły rajd na 1,4. co się zmieniło przez weekend?

tak Michał wydał te 250 baniek i jak widac wystraszył akcjonariuszy...teraz pozostało kupowac i czekac king

Michał S. sprzedał akcje jeszcze przed Twoją zdecydowaną, lecz niczym niepopartą zapowiedzią. Ale nie o tym chciałem. Rzecz w tym, że niepotrzebnie rzucasz na forum coś, czego sam pewien nie jesteś i uzasadnić nie potrafisz. Ktoś kompletnie niezorientowany mógłby zasugerować się (a co, koleś pracuje w STS i pewnie wie co jest grane) chlapnięciem i mieć nie lada problem. A poza tym trąci naganianiem.

Tak pracuje w Synthosie, nie ukrywam , "pewnośc" a kto ja tu ma????. jakbym był czegos pewny to brałbym kredyt i kupoooował. To jest forum , kolego każdy może napisac co myśli i jak uważa. W niczym nie skłamałem i nadal twierdzę że pójdzie STS do góry. Powyżej napisałem jednak że trzeba troche poczekac. Pozdrawiam
ps. każdy swój rozum ma , każdy kupuje kiedy chce , a czy sie sugeruje tym co jest tu napisane jego sprawa....

sprzedałem ....jak znowu kupie powróce na ten wątek , pozdrawiam akcjonariuszy PGNiG hello1

krewa napisał(a):
kronos napisał(a):
na koniec roku będzie po 1.40 :)
bo...? istnieje jakieś uzasadnienie?

1. gdyż mam jej akcje ;)
2. gdyż w niej pracuje
3. gdyż w firmie mowa o bonach i podwyżkach
4. poniewż produkcja idzie pełną parą
5. bo ma dobry wynik finansowy
i po 6. nawazniejsze chcę sprzedac po Nowym Roku :)
ps. wiem że to myślenie życzeniowe i żałuje że nie sprzedałem jak była 1 akcja po 190-pare:( ( jak nas Michał kupował ) . Teraz to próżne żale ;)

Mam taką nadzieję , chciałbym pchnąc po 3.83-3,84 . Będzie 0.30 na akcji :)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 22 lutego 2012 07:43:29
Liczba wpisów: 20
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,197 sek.

airndvaw
kytlbtxa
nvjcayvd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 599,59 zł +383,00% 96 599,59 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jgstkzjn
qzrhohlg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat