PARTNER SERWISU
cggsftcj
fiskus

fiskus

Ostatnie 10 wpisów
Zle, a nawet bardzo zle to będzie w momencie kiedy po podpisaniu ustawy przez prezydenta, rozporządzeniu pawlaka i po emisji z PP nie będzie pozytywnych informacjach o jakiś już pewnych zleceniach to wtedy będziemy mogli powiedzieć, że zostaliśmy na lodzie, ale w obecnej chwili trzeba być dobrej myśli najbliższe 2, 3 miesiące będą bardzo znaczące.

Jaka zabawa w ciuciu babkę, ludzie emisja z PP dla tej spółki to lepsze niż kredyty, ta emisja była do przewidzenia, a pisanie o tym, że to jakaś tragedia etc. to jest bez sensu. Ponad to uważam, że kogoś poniosło z tym,że zasięg spadków jest do 3 zł, może i AT wykazuje takie przesłanki, ale w przypadku takich spółek analiza techniczna jest wróżeniem z fusów, do emisji z PP 2 miesiące, więc z pewnością akcjonariuszom będzie zależało na tym, aby jak najwyżej podbić kurs przed PP, więc od poniedziałku zacznie się skupowanie.

Ja z niedużą liczba akcji, ale pakietem pozostałem na pokładzie, rozważałem wycofanie się, ale pozostałem przy mojej strategii długoterminowej, ryzyko duże. Jak sądzicie czy w poniedziałek pójdziemy do górę, czy będą kolejne spadki >?

Właśnie emisja z PP ma wynosić 2/3 posiadanych akcji tak ?.

Znowu niektórzy zrealizowali zyski, przeszli na inne spółki, które dominują na NC w ostatnich dniach. Dla Atona to dobrze, trochę akcjonariat się zmieni i zaczniemy spowrotem lecieć na nowe szczyty, na spokojnie.

pięknie ;) ustawa przeszła, dzisiaj nerwowa sesja troszeczkę, ale staneliśmy na wysokości zadania straty odrobione, a do tego przegłosowanie ustawy, więc jutro jedziemy w górę. Nie chcę myśleć co w tym roku będzie się działo na atonie xx a może xxx zł ;Anxious Dancing

Zapowiada się ciekawie,wolumen zaczął rosnąć, czy atakujemy punkt oporu 4.98 ? ;) Wskazniki troszeczkę są jeszcze luzne, wiec nie ma co oddawać jedziemy z papierem na szczyty.

Niby kurs jest atrakcyjny, gdyby udało się zawrzeć ugody z wierzycielami to będzie na pewno UP, ale na ile ? Spółka ogólnie na pewno wprowadzić restrukturyzację na najbliższe kilka miesięcy, łatwo nie będzie się odbić. Sam osobiście chyba zaryzykuje trochę portfela, w końcu "no risk no money"

patrząc na groclin, niedowartościowana spółka, kurs niezbyt wysoki, tak więc jedziemy na ponad 14 zł spokojnie, zobaczymy czy uda się przebić granice oporu 14.95 z początku grudnia. Moim zdaniem papier na najbliższe tygodnie wygląda ciekawie.

Mówi się o tej spółce, że to może być HIT roku, zapowiadają się bardzo pozytywne wyniki finansowe spółki, ponad to przejęcie kolejnej spółki także powinno być "In plus" . Najbardziej ciekawe jest tylko to, dlaczego są takie małe obroty na tej spółce.

Jeszcze nie wsiadłem do pociągu, ale zamierzam już wkrótce. Z Atonem wiąże plany długoterminowe, uważam, że apogeum tej spółki będzię widoczne za 2-5 lat. A poziom 5 zł jest próbą, zobaczymy czy w poniedziałek uda się przebić.

Jak by nie patrzeć, szykuje nam się na Atoniku trójkąt. Zobaczymy co z tego wyjdzie, miejmy nadzieję, że będzie zwyżka ;)

Patrząc na AT, to społka już jest wywindowana i to ładnie, ale nie oznacza to, że nastąpi jakaś korekta, choć jest to całkiem możliwe do Stycznia, kiedy to będzię głosowane w Senacie nad ustawą.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 23 stycznia 2012 10:11:56
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,199 sek.

efueogpu
zfcbudqu
zatwrvzb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mdllimlu
zoaqvpvm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat