gebrglgu
Advertisement
PARTNER SERWISU
gzccnfab
SurekGburek

SurekGburek

Ostatnie 10 wpisów
Czy oprócz testowania systemów transakcyjnych, amibroker nadaje się do stosowania matematycznej analizy statystycznej wykresów (danych), czy ma jakies funkcje do takiej analizy statystycznej,czy tez trzeba i można je stworzyć samemu.

W internecie piszą dobrze o Amibrokerze.
ale czy oprócz angielskiej jest też dostęona polska dokumentacja. a może jakies aktualne strony www. Z pomocą techniczną?

A może znacie inny równie dobry język do programowania dowolnych systemów transakcyjnych i szybkiego ich testowania (futures indeksy), który to język miałby dokumentację lub bogatą literaturę w języku polskim?

Witam

Napisałem jeden system transakcyjny w excelu, ale zajeło mi to zbyt dużo czasu.

1.Mam pytanie, jaki język programowania pozwala na sprawne i przejrzyste pisanie systemów transakcyjnych, oraz ich automatyczne i SZYBKIE testowanie dla wielu wariantów (wiele ustawianych parametrów) na danych historycznych (notowania dzienne dla futures na indeksch giełdowych)?

2. To nie musi byc koniecznie automat i uruchamianie u brokera, moze byc półautomat ktory daje mi sygnał dla notowań w nastepnym dniu.
WAŻNE ŻEBY JĘZYK PROGRAMOWANIA BYŁ ELASTYCZNY I POZWALAŁ NA TOWRZENIE DWOLNYCH I PRZEJRZYSCIE ZBUDOWANYCH SYSTEMÓW TRANSAKCYJNYCH

3. Jesli taki nalepszy język do programowania automatow lub polautomatów mimo wszystko może działać u brokera to jakiego brokera polecacie

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 11 stycznia 2018 22:53:52
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,208 sek.

tvoueggp
catmmvov
nooblxba
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zzfrsklk
bexvtttj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat